BG online

Vesti

Zagrljena deca sa osmehom na licu

Fondacija “Humana srca” je u saradnji sa FK Vašarište, uz podršku Udruženja “3,2,1-Srbija” organizovala u Kragujevcu manifestaciju povodom obeležavanja Međunarodnog dana porodice u kojoj je učestovalo više stotina dece svih uzrasta, zajedno sa roditeljima, ali i sa bakama i dekama.


Nizom sportskih, zabavno edukativnih sadržaja, uz puno pesme i dobre energije počela je manifestacija na terenima FK Vašarište uz nastup Leontine i hora Čarolija.
U vrtu “Humana srca” posađene su sadnice prijateljstva, a nebo su zatim obojili šareni baloni u bojama Udruženja koja su organizovala događaj.
Posetioci su imali priliku da nauče kako da se brinu o svom zdravlju, fizičkom i mentalnom, ali i da pruže prvu pomoć drugima. Brojni stručnjaci iz svih sfera zdravstvene i psihološke zaštite podelili su svoja iskustva sa roditeljima i decom koji su sa događaja otišli sa širokim osmesima i poklonima.
Drugi dan manifestacije obeležio je fudbalski turnir, a mlade nade srpskog fudbala oduševile su igrom i svoje sportske idole, među njima i igrača FK Radnički iz Kragujevca Damjana Krajišnika koji je na opšte oduševljenje najmlađih otvorio turnir.
Trenirao se pored fudbala i džudo, a deci je na praktičan način pokazano kako da usmere svoju energiju i koliko je sport bitan po njihovo fizičko i mentalno zdravlje.
Emocionalno osnaživanje je ime tematske radionice u kojoj su deci, ali i roditeljima na nesvakidašnji način pokazani alati upravo za emocionalno osnaživanje i to od strane stručnih lica iz Udruženja “3,2,1-Srbija”, odnosno “3,2,1-KIDS”.
-Deca su sa radionice izašla zagrljena, za širokim osmesima i iskreno srećni, a na nama je bilo da taj osećaj probudimo čak i kod one dece koja su pod utiskom poslednjih užasnih dešavanja u našoj zemlji bila uplašena, rekla je psihoterapeutkinja Sanja Đug iz “3,2,1-KIDS”.
Najmlađi su za to vreme uživali kreativnim radionicama, crtali su i pevali u društvu omiljenih junaka iz crtanih filmova.

Foto promo (321Srbija)

 

SHOP

Erotski deo partnerstva

By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

Ljubav u zagrljaju manipulatora i inteligencija srca, razuma i duše

By BGonline / 18/11/2023 / 0 Comments

Izlečite i upoznajte svoje strahove

By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

Zen bašta

By BGonline / 06/12/2023 / 0 Comments

Život uvek može da se počne iz početka

By BGonline / 29/11/2023 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Knjige kojima će se vraćati Od roditelja najviše zavisi kakav…

You cannot copy content of this page