fbpx

BG online

Lični razvoj

Zabrinutost je izlečiva

Naučite da upravljate brigama

Zabrinutost je izlečiva, tvrde Meri Meklur Gulding, Robert L. Gulding, autori knjige “Upravljanje brigama” u kojoj otkrivaju kako možete iskoristiti svoju zabrinutost da biste bolje razumeli sebe i rešili lične probleme.
Uz smernice iz ove knjige možete naučiti kako da upravljate svojom maštom i da je upotrebite za svoju korist, a ne za samomučenje. Možete da prestanete da brinete već danas, sutra ili za nedelju dana.
Knjiga Upravljanje brigama” sadrži neke od najznačajnijih terapeutskih ideja za lečenje anksioznosti i zabrinutosti, koje su pretočene u kvalitetan, razumljiv i uspešan program.
Bračni par Gulding su izuzetni predavači, veliki kliničari i odlični pisci, a mnogi ih smatraju ikonama psihoterapije 20. Veka. U ovoj knjizi oni podučavaju kako da upravljate svojim brigama i ponovo osetite vedrinu i daju odgovore na pitanja:
• Kako smo od vedrog deteta postali zabrinuti odrasli?
• Zašto se plašimo sreće i kako je stalno kvarimo brigama?
• Kako da svoju zabrinutost ne prenesemo na svoju decu?
• Prođite šestodnevni program upravljanja brigama i razvojne vedrine.
“Ovo je moćan tekst. Veliki majstori humanističke psihoterapije, Guldinzi, pomažu nam da probudimo dete u sebi, da razvijemo sasvim drukčije životno raspoloženje”- mišljenje je dr Zorana Milivojevića, psihoterapeuta o ovoj knjizi.

Knjigu “Upravljanje brigama” po ceni od 880 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prvi deo (od ukupno tri dela) napredne homeopatske edukacije “Harmony…
error: