BG online

ZDRAVLJE

Vodič za brzo mršavljenje

Na knjizi „Telo“ Timoti Feris radio je duže od decenije. On je za to vreme skupljao vredne podatke, iskustva svetskih sportista i naučnika, neobična rešenja dugotrajnih problema. U ovoj knjizi se nalazi kolektivna mudrost više stotina vrhunskih sportista, desetina lekara i na hiljade ljudi nakon zapanjujućeg ličnog eksperimentisanja.
Tim Feris, autor Njujorktajmsovog bestselera „Četvorosatna radna nedelja“ bavio se jednim pitanjem: „Koje najmanje promene na fizičkom planu daju najbolje rezultate?“ U ovoj knjizi su odgovori na sva pitanja od teretane do spavaće sobe, a svi su provereno efikasni, dobijeni od centara za treniranje olimpijaca do tajnih laboratorija.

Kako da smršate bez vežbanja za mesec dana?

U knjizi „Telo“ saznaćete kako da za mesec dana smršate i to bez vežbanja na vrlo jednostavnoj dijeti sa sporootpuštajućim ugljenim hidratima, kako da se ne ugojite dok se prejedate što se često dešava tokom praznika, kako da sa nekoliko kesa za led povećate značajno gubitak masti, kako da udvostručite broj spermatozoida, da izlečite „trajne“ povrede…

Koliko vode treba piti?

Da bi se obezbedila normalna funkcija jetre u gubljenju masti mora se povećati unos vode. Nedovoljan unos vode je česta pojava među ženama. Moja majka je dostigla plato u gubljenju masti i videvši koliko unosi vode insistirao sam da doda još nekoliko čaša. Odmah je počela da gubi masti, a naredne nedelje je smršala 1.5 kg.

Hladnoća „uspavljuje“

Predebeli ste? Probajte da u određeno vreme uzimate proteine, a pre obroka sok od limuna. Žgoljavi ste? Probajte đumbir i kiseli kupus. Ne možete da spavate? Pokušajte da unosite više zasićenih masti ili da se izlažete hladnoći…- neki su od saveta u knjizi „Telo“ gde se nalaze zaključci više od stotinu doktora nauka, naučnika koji rade za NASA, lekara, sportista koji su učestvovali na Olimpijadama, profesionalnih trenera, svetskih rekordera, a u njoj su prikazane i transformacije nekih neverovatnih ljudi.

Knjigu „Telo“ po ceni od 1600 din+ troškovi dostave koja na 530 strana predstavlja neobičan vodič za brzo mršavljenje, neverovatan seks i oblikovanje tela možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kako starimo, koža se menja, pojavljuju se prve bore ali…

  You cannot copy content of this page