BG online

Lični razvoj

Vi ste ono o čemu stalno razmišljate

Naučite da koristite zakon privlačenja

Vi ste autor svog života i možete izabrati u kom ćete pravcu poći- kaže Džek Kenfild autor knjige „Ključ za korišćenje zakona privlačenja“ i napominje da je svako od nas ono o čemu neprekidno razmišlja.
Zamislite budućnost onakvu kakvu želite. Vidite je, osetite je, verujte… jer neodgovorno je pustiti da vam se život dešava- jedna je do smernica Džeka Kenfilda koji tvrdi da svako od nas doslovno privlači stvari, ljude, ideje i okolnosti, baš one koje vibriraju istom energetskom frekvencijom kao i mi.
“Vaše energetsko polje se stalno menja zahvaljujući vašim osećanjima i mislima, a univerzum se ponaša kao ogledalo šaljući odraz energije koju sami šaljete”-objašnjava Džek Kenfild.”Što su snažnije i intenzivnije vaše misli i osećanja stvara se snažniji magnetizam. Međutim, ovo nije proces koji zahteva stvaran trud. Magnet ne pokušava da privuče bilo šta, jednostavno to radi baš kao i vi. Uvek ste u procesu privlačenja nečega u svoj život.”

Stvaranje boljeg života

Vas  je život danas posledica svega što ste ikad pomislili, učinili, verovali ili osetili, kaže autor knjige „Ključ korišćenja zakona privlačenja“.
“Pomoću zakona privlačenja možete privući ljude, novac, ideje, strategije i okolnosti, bukvalno sve što vam je potrebno da stvorite budućnost koju želite. Mi smo rezultat onog o čemu mislimo, autori svog života i možete izabrati u kom ćete pravcu poći. Kad jednom razumete zakon privlačenja i kako on funkcioniše počinjete svesno i s namerom da stvarate bolji život. Tad možete da izaberete da reagujete drugačije na situacije koje se dešavaju tokom dana, možete da izaberete da razmišljate drugačije, da se fokusirate i više razmišljate o stvarima koje želite u svom životu”- zaključuje Kenfild.
U knjizi „Ključ za korišćenje zakona privlačenja“ saznaćete tehnike za korišćenje ovog zakona u svakodnevnom životu. Korak po korak autor vodi čitaoce kroz upoznavanje i dublje razumevanje sebe.

Knjigu „Ključ za korišćenje zakona privlačenja“ po ceni od 740 din. možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ukoliko imate problem da promenite svoje navike, problem niste vi…

  You cannot copy content of this page