fbpx

BG online

Lični razvoj

Vi ste ono o čemu stalno razmišljate

Naučite da koristite zakon privlačenja

Vi ste autor svog života i možete izabrati u kom ćete pravcu poći- kaže Džek Kenfild autor knjige „Ključ za korišćenje zakona privlačenja“ i napominje da je svako od nas ono o čemu neprekidno razmišlja.
Zamislite budućnost onakvu kakvu želite. Vidite je, osetite je, verujte… jer neodgovorno je pustiti da vam se život dešava- jedna je do smernica Džeka Kenfilda koji tvrdi da svako od nas doslovno privlači stvari, ljude, ideje i okolnosti, baš one koje vibriraju istom energetskom frekvencijom kao i mi.
-Vaše energetsko polje se stalno menja zahvaljujući vašim osećanjima i mislima, a univerzum se ponaša kao ogledalo šaljući odraz energije koju sami šaljete-objašnjava Džek Kenfild. -Što su snažnije i intenzivnije vaše misli i osećanja stvara se snažniji magnetizam. Međutim, ovo nije proces koji zahteva stvaran trud. Magnet ne pokušava da privuče bilo šta, jednostavno to radi baš kao i vi. Uvek ste u procesu privlačenja nečega u svoj život.

Stvaranje boljeg života

Vas  je život danas posledica svega što ste ikad pomislili, učinili, verovali ili osetili, kaže autor knjige „Ključ korišćenja zakona privlačenja“.
-Pomoću zakona privlačenja možete privući ljude, novac, ideje, strategije i okolnosti, bukvalno sve što vam je potrebno da stvorite budućnost koju želite. Mi smo rezultat onog o čemu mislimo, autori svog života i možete izabrati u kom ćete pravcu poći. Kad jednom razumete zakon privlačenja i kako on funkcioniše počinjete svesno i s namerom da stvarate bolji život. Tad možete da izaberete da reagujete drugačije na situacije koje se dešavaju tokom dana, možete da izaberete da razmišljate drugačije, da se fokusirate i više razmišljate o stvarima koje želite u svom životu- zaključuje Kenfild.
U knjizi „Ključ za korišćenje zakona privlačenja“ saznaćete tehnike neophodne za korišćenje ovog zakona u svakodnevnom životu. Korak po korak autor vodi čitaoce kroz upoznavanje i dublje razumevanje sebe.

Knjigu „Ključ za korišćenje zakona privlačenja“ po ceni od 740 din. možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kod pripreme ribe veoma je važno da se pri pečenju…
error: