fbpx

BG online

Vesti

Veština sticanja materijalnog bogatstva uz pomoć emocija

Kako višestruko uvećati prihode i pobediti konkurente?

„Novac ne može da ostane u nemirnom umu, baš kao što voda ne može da ostane u čaši koja se ljulja. Voda je savršeno nepomična kad ste u ugodnom raspoloženju“- kažu autori knjige „Obilje:tajna umetnost bogatstva“ Su Jun Li i Đojun Hong u kojoj otkrivaju revolucionarni način da izgradite bogatstvo pomoću svojih emocija i otvorite vrata potpuno novom svetu, punom nade i prosperiteta.
Ova knjiga će vam otkriti i približiti veštinu sticanja materijalnog bogatstva pomoću emocija. U vremenu koje je okrenuto materijalnom i pojavnom, kad se trči ka novcu i grabi ka uspehu, nađite mir i ostvarite željene ciljeve.

Saveti za bogaćenje

Dok je Đojun Hong tražila ključ za povećanje bogatstva, u vremenu narastajuće nejednakosti, nije očekivala da će joj mentor biti Su Jun, poznati guru i žena čiji su saveti mnogima pomogli da se obogate. Njeni sledbenici su udesetostručili imetak, pobeđivali konkurente, prevladavali krize i ostvarivali eksponencijalni rast imovine. Autorka u ovoj knjizi deli ono najbolje što je naučila od gurua, a svoju priču počinje jednostavnom emocijom koju naziva posedovanje.
Zašto je važno praktikovati posedovanje?
Tvrdeći da je svako rođen s mogućnošću da se obogati, baš kao što su svi ljudi kvalifikovani da budu voljeni, Su Jun navodi da je važno da praktikujemo posedovanje, promenimo perspektivu i zagledamo se u ono što je tu, umesto u ono što nam nedostaje.

Knjigu „Obilje: tajna umetnost bogatstva“ možete poručiti po ceni od 799 din.+ troškovi dostave tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prevara je sve ono što krijemo od partnera Statistike kažu…
error: