BG online

Vesti

Vedrana Rudan pevala “Hej Sloveni” u Beogradu

Gde je granica između bezusovne ljubavi i doživotne robije?

U jednom trenutku, dobro, ne baš u samo jednom, svoju decu sam doživela kao krpelje koji će mi piti krv dok budem živa. Tako očajna, napisala sam priču misleći da je to samo moja priča. Kad tamo…Krpelji su svuda oko nas,kaže Vedrana Rudan koja u svojoj novoj zbirci kolumni piše o muškarcima, ženama, a pre svega o svojim najdražim krvopijama – o deci. U svom prepoznatljivom stilu i na duhovit način, dok suočava čitaoca sa brojnim problemima koje nosi život u „krugu porodice“ pokušava da i sama nađe odgovor na pitanja “Da li su sitna dečica samo budući krupni gadovi?”, “Zašto smo zadovoljni kad od njih dobijemo još manje od ono malo što smo očekivali?”, “Gde je granica između bezuslovne ljubavi i doživotne robije?”

Oni bez kojih se u životu ne može…

U knjizi “Život bez krpelja” oni kojima danas deca piju krv će verovatno pronaći olakšanje i utehu. Takođe, mnogi će se prepoznati i shvatiti da su ponekad i sami bili (i još uvek jesu) nepodnošljive krvopije. Bez obzira na to da li ste žrtva ili domaćin, ova knjiga će vas od srca nasmejati i pomoći vam da što bolje razumete sebe i sve one krpelje bez kojih se u životu ne može. I koje bezgranično volite.
Jugoslovenka u Beogradu
Vedrana Rudan je knjigu “Život bez krpelja” promovisala 29. novembra u Beogradu i sa preko 200 gostiju pevala himnu “Hej Sloveni” što je bila prava senzacija. Jedna od najkontroverznijih spisateljica regiona, ponovo je privukla pažnju, pa tako knjižara Delfi nije bila dovoljno velika da primi sve njene poštovaoce. Podsetila je tad Vedrana da su krpelji svuda oko nje, u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi, da se u Srbiji oseća opušteno, dok u Hrvatskoj osim kroz knjige, nema prostora da izrazi svoje stavove već ih, kako u svom maniru kaže „uglavnom izlaže mužu u kuhinji“.
Vedrana Rudan se deklarisala kao Jugoslovenka i izrazila želju da sa publikom otpeva „Hej, Sloveni“, pa su tako spontano svi pevali nekadašnju himnu zajedničke države. Njen nastup je ličio na stand-up komediju. Duhovito i u svom maniru, govorila je o odnosu između muškaraca i žena, ali i o odnosu sa decom što je i tema njene nove knjige „Život bez krpelja“.

Poznajete li mog muža?

Nakon zabave koju je priredila svojim čitaocima, usledilo je potpisivanje nove knjige. „Vi govorite sve ono što ja mislim a ne mogu da kažem“, bio je komentar jedne čitateljke, dok je druga upitala: „Izvinite, kad ste upoznali moga muža?“ kao komentar na jednu od kolumni iz knjige.
Knjiga Vedrane Rudan „Život bez krpelja“ će vas nasmejati i pomoći vam da bolje razumete sebe i sve one krpelje bez kojih se u životu ne može. I koje bezgranično volite.

“Život bez krpelja” po ceni od 699din+troškovi dostave možete poručiti i telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  Ovde možete poručiti i ostale knjige Vedrane Rudan po ceni od 699 din+ troškovi dostave:

  “Dabogda te majka rodila”
  “Uho,grlo, nož”
  “Mušarac u grlu”
  “Zašto psujem”
  “Kosturi okruga Medison”

   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Kolače volimo svi, a ovo je recept za ukusnu posnu…

   You cannot copy content of this page