BG online

Intervjui

Uspeh ne dolazi preko noći

MAJA RAKOVIC, JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH ŽENA SRBIJE

Ona je vlasnica i urednica Naxi radija koji je odavno prijatelj svojim slušaocima. Sve je počelo pre 22 godine kada je Maja Rakovic izmaštala radio po svoj meri koji je za kratko vreme pronašao put do brojnih slušalaca.
-Jako sam ponosna na ljubav koju svi neguju prema Naxi radiju. Mnogi kažu da im ulepšavamo dan, regionalne muzičke zvezde zahvaljuju nam se na tome što podržavamo domaću muziku, a saradnici i klijenti u nama prepoznaju stabilnog partnera koji na najbolji način može da odgovori na svaki njihov zahtev- kaže Maja Rakovic koja je posebno ponosna na priznanje “Cvet uspeha za ženu zmaja”
koje joj je dodeljeno na svečanosti u Madlenianumu.majarakovic
-To je u mom slučaju bila bi nagrada svim uspešnim ženama u svetu medija, još jedno podsećanje da je radio kao medij aktuelan i potreban svakom modernom društvu, a zatim i potvrda da nečiji san zaista može postati stvarnost uz mnogo truda, rada i posvećenosti cilju koji imamo- priča Maja.- Moja najveća ambicija je da svojim radom učinim da radijska scena u Srbiji bude još bolja i da radio zauzme čvrstu poziciju na medijskom “crvenom tepihu”.

Posao kao lična karta

Iza svega što danas predstavlja brend “Naxi radio” stoji mnogo rada, truda, konstantne edukacije i želje za inovacijom.
-U Srbiji smo prvi uveli formatizovani radijski program, gotovo deceniju smo imali izvanrednu saradnju sa najpoznatijim medijskim kućama Evrope “BBC” i “Deutsche Welle”, a prošlog septembra okupili smo lokalne radio stanice u najveću radijsku mrežu “Naxi Nacional” koja čini da preko 5 000 000 slušalaca svakog dana bude informisano na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Sve to uspeli smo isključivo zahvaljujući ličnim zalaganjima, entuzijazmu i dobrom timu. Mislim da su ogromna doza posvećenosti i bezuslovna ljubav prema onome što radite definitivno najbolja formula za uspeh.
Naxi radio je lična karta Maje Rakovic. U budućnosti bi najviše volela da se posveti edukaciji mladih koji tek kreću da se bave radijom i spremna je da na njih prenese svoja znanja i iskustvo.

B.Gajić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako možemo da mislimo pozitivno ako nismo zadovoljni svojim odrazom…

You cannot copy content of this page