BG online

Vesti

Sve o Beer fest-u i Music week-u u Beogradu

Dodatni polasci vozova za Pančevo, Novi Sad i Vršac

Kako bi se publika što bezbednije vratila svojim kućama tokom trajanja dva festivala koja će ovog leta obeležiti provod na Ušću, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Srbija Voz odlučili su da udruže snage. Specijalno za ovu priliku, pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd – Novi Sad i Novi Beograd – Pančevo – Vršac tokom trajanja oba festivala.

Foto: Sky music

Za vreme trajanja Belgrade Beer Festa (18-21. avgust), biće uvedeni sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:
– Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
– Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;
– Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;
– Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.
Za vreme trajanja Music Week Festivala (25-27. avgust), uvode se sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:
– Petak, 26. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
– Subota, 27. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
– Nedelja, 28. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
– Ponedeljak, 29. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.
Svim posetiocima iz navedenih mesta koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je takođe veliki broj polazaka iz Novog Sada i Vršca u okviru redovnog putničkog saobraćaja.
Za festivalske polaske važe specijalne promotivne cene (Novi Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Novi Beograd – Vršac 409,00 RSD), a karte se mogu kupiti online putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).
Na Belgrade Beer Festu ove godine nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Massimo, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li i Queen real tribute, a pored bogatog muzičkog programa posetioce očekuju i brojne aktivnosti u Cloud zoni. Ulaz na Cloud zonu je slobodan, dok se na muzički program ulazi kupovinom dve konzumacije za piće.
Belgrade Music Week ugostiće neke od najaktuelnijih izvođaća popularne muzike današnjice, među kojima se nalaze Rasta, Coby, Sara Jo, Angellina, Inas, Nucci, Voyage, Crni Cerak,Corona i Rimski, Gazda Paja, Djexon i Coya, Nikolija, Relja, Devito, Teodora, Indodjija, ali i finalisti IDJShow-a. Za Belgrade Music Week u prodaji su trenutno dnevne ulaznice po promo ceni od 690 dinara za regularne, odnosno 890 dinara za FAN PIT, dok je dostupan i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 1.390 dinara za regularne i 1.790 dinara za FAN PIT za sva tri dana. Ulaznice se mogu nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.
Nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika Srbija voz nastoji da vaše putovanje vozom učini što lepšim i komfornijim, kao i da obezbedi najbezbedniji, najpristupačniji i najkvalitetniji prevoz kako bi upravo vozovi bili vaš prvi izbor!
Kaskaderske akrobacije, zid smrti i izložba oldtajmera na Moto Platzu u okviru Beogradskog festivala piva “Moto platz Beograd”, udruženje ljubitelja motocikala, organizuje prvi moto skup u okviru Belgrade Beer Festa koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću. Biće ovo jedan spektakularni prostor za ljubitelje besnih dvotočkaša, kakav Beograd nikada ranije nije imao. Pored jedinstvenog mesta za susret motociklista, Moto Platz na Beer Festu predstavljaće i jednu od glavnih atrakcija na festivalu piva, te će posetioci imati prilike da posete izložbu retkih motora i “oldtajmera”, da prisustvuju uzbudljivom “zidu smrti”, slušaju rokenrol, ali i da naprave večne uspomene u tattoo studiju. Bajkeri će tokom festivala izaći i na ulice prestonice u defileu koji će prirediti za sve Beograđane!

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Psihološki aikido (dr Mihail Litvak, psihijatar i psihoterapeut) Niko ne…

You cannot copy content of this page