BG online

Vesti

Špijunska avantura “Tajni agent Mjau”

U subotu 29.juna će u holu Kombank dvorane od 12h do 17h za najmlađe biti orgnizovane kreativne radionice na kojima će se predstaviti i Javni akvarijum i tropikarijum Beograd Gifty.rs Enco Book OBLUTAK – razvojno-kreativne radionice za decu Umetnička škola “Đuro Salaj”Kreativni rajic umetnicki programi Koalino – Kreativne ideje i igre za decu Slatkoteka Muzički centar Imaginarium, a u 16h će biti prikazana specijalna projekcija filma “Tajni agent Mjau”.

Tom prilikom najmlađi će imati priliku da se druže sa drugarima koji su dali glasove glavnim junacima: Tamara Aleksić, Nebojsa Milovanovic Nikola Nemešević Nela Buncic i Zeljko Vasic.
U animiranoj avanturi “Tajni agent Mjau” braće Launštajn u kojoj glavne uloge tumače magarac, pas i petao, a predvodnik družine je umiljata maca Marni četiri luckasta antiheroja stižu u bioskope.
Po uzoru na bajku braće Grim “Bremenski muzikanti” kreatori Kristof i Volfgang Launštajn osmislili su priču o maloj, narandžastoj bucmastoj maci koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Međutim, njena špijunska avantura počinje kada, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata biva ubačena u nepoznati svet, u kom je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.
Pevaču Željku Vasiću je ovo prvo iskustvo u sinhronizaciji animiranih filmova.
-Igram Klausa, pomoćnika glavnog negativca koji je vrlo nespretan u svojim nestašlucima. Bilo mi je veoma zanimljivo tokom sinhronizacije.Volim da se glupiram sa klincima, ali to uključuje i gestikulaciju tela, a ovde se radi samo o glasu i moram da priznam da nije to baš tako jednostavno- iskren je Željko Vasić. – Svakako mi je lakše da pevam, ali ja volim izazove, a budući da volim da se glupiram sve ovo mi je bilo još zanimljivije.

Trejler filma pogledajte ovde:

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Oduševio beogradsku publiku Sa velikim uzbuđenjem su fanovi iščekivali koncert…

You cannot copy content of this page