BG online

HOTELI

Specijalitet Goce Tržan na meniju popularnog hotela

Leto u znaku MujEn Lux-a i Kopaonika

Hotelsko apartmanski kompleks MujEn Lux sa Kopaonika ugostio je brojne novinare najpopularnijih beogradskih medija koji su proveli dva dana u ovom atraktivnom resortu i veoma posećenom mestu za odmor, druženje i seminare, kako ljudi iz Srbije, tako i gostima iz regiona i  celog sveta. U organizaciji kreativnog tima BGonline-a preko dvadeset medijskih kuća je zabeležilo ponudu i brojne atrakcije MujEn Lux-a, hotela i apartmana koji iz godine u godinu rastu, razvijaju se i proširuju svoju ponudu.

MujEn Harmony

Jedan od vlasnika ovog kompleksa Enko Šukurica predstavio je izgradnju MujEn Harmony i proširenje smeštajnih kapaciteta u vikend naselju.
– Izgradnjom dodatnih 30 apartmana, kvadrature od 24m2 do 60 m2 koji nose naziv “Harmony by MujEn”, a koji će pripasti lancu MujEn Lux-a, jednom od trenutno najprepoznatljivijih brendova na Kopaoniku, proširena je naša ponuda – rekla je Jasmina Pavlović, PR & marketing menadžer ovog hotelskog kompleksa. MujEn Harmony biće udaljen 50 m od MujEn Lux-a, a prve goste će primiti tokom zimske sezone 2019/2020 godine. Gostima će na raspolaganju biti atraktivan sadržaj u wellness&spa centru, restoran sa domaćom nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, kao i dečija zona. Tokom letnjih meseci u MujEn Lux-u porodicama s decom će biti na raspolaganju animatori koji će se družiti sa najmlađima, kao i dečija igraonica na otvorenom. Kućni ljubimci su ovde dobrodošli, pa će tako određen broj novih apartmana nositi oznaku “pet friendly”. Zahvaljujući velikom interesovanju za koncept prodaje i izdavanja apartmana kroz koji vlasnici imaju mogućnost da povrate svoju investiciju za najviše 14 godina, MujEn d.o.o. planira da se i u narednom periodu posveti izgradnji novih objekata.

Veštačke staze i stene

U organizaciji Skijališta Srbije novinari su se upoznali sa letnjim programom Kopaonika koji je ove zime posetilo čak 314 000 skijaša i provozali se žičarom iznad prelepih obronaka ove planine i uživali u nestvarnom pogledu.
Darko Jovanović iz Sijališta Srbije je za predstojeću letnju sezonu 2018. najavio izgradnju veštačke stene kao dopunu letnjem sadržaju, a u planu je i izgradnja veštačke staze za skijanje na lokaciji Krst, kao i nabavka elektronskih bicikala. Zimsku sezonu kažu da će dočekati i sa duplim ski liftom na Marinim vodama, osvetljenom ski stazom na lokaciji Pančić, kao i novom ski stazom.

Kiropraktičar u spa centru

Dva nezaboravna dana u MujEn Lux-u proveli su sa novinarima pevačica Goca Tržan sa ćerkom i poznati kiropraktičar Aleksandar Popović koji je u atraktivnom spa centru približio predstavnicima medija svoj rad, otkrio tajne pravilnog spavanja, sedenja i adekvatnih fizičkih aktivnosti koje mogu biti odlična preventiva kada je reč o zdravlju kičme. Novinari ali i Goca Tržan sa osmehom i velikim poverenjem su se prepustili kiropraktičarskom tretmanu Aleksandra Popovića.

Kuvarica Goca

Večeri su provodili u prijatnom ambijentu restorana hotela MujEn Lux uživajući u gastronomskim specijalitetima novopazarskog kraja kao i vinu Fresco vinarije Kovačević. “Gocini burgeri” je naziv novog specijaliteta koji se od juna ove godine nalazi u meniju hotela MujEn Lux. Ove vrlo ukusne zalogaje Goca je po svom originalnom receptu lično pripremala predstavnicima medija ukuhinji hotela i dobila najvišu ocenu ne samo kao pevačica već i kao kuvarica.

Tajne Fejsbuka i Instagrama

Dragi gosti ovog hotela bili su i stručnjak za društvene mreže Milan Maglov kao i blogerka Ines Klara koji su se družili sa novinarima tokom poslednjeg dana boravka na Kopaoniku u hladovini prelepe terase MujEn Lux-a gde su im otkrili brojne tajne Fejsbuka i Instagrama.

B.Gajić
Foto: Dario Konstantinović

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Fredi je svo bogatstvo ostavio najvećoj ljubavi svog života Fanovi…

You cannot copy content of this page