BG online

Vesti

Bajkovit povratak u prošlost Zdravka Čolića

NOVI SINGL I SPOT „Šljive su rodile”

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

„Šljive su rodile“ naziv je nove pesme Zdravka Čolića za koju je tekst i muziku potpisao Zlatan Fazlić, aranžman Nikša Bratoš i Dejan Petrović, a režiju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju.
Najavljujući 15. album u karijeri Zdravko Čolic predstavlja svoj novi singl “Šljive su rodile”. U ovoj pesmi prvi put sarađuje sa Dejanom Petrovićem koji se pojavljuje u dve uloge: kao gost sa svojim orkestrom i kao koaranžer numere.
-Producent Nikša je rekao dok smo radili demo kako bi pesmi dobro legli trubači, što je meni bio signal za Dekija, najboljeg trubača na ovim prostorima, sa njegovim svetskim bendom. Prihvatio je poziv i smislio deonice koje su meni rokenrol. Refren je dvojka, za nekog vatrogasna, a za nekog naš rokenrol- izjavio je Čolić
Reditelj Keki, Zdravko i ekipa od preko 50 saradnika, nakon trodevnog snimanja nisu krili oduševljenje predivnim ambijentom u kom su boravili. Bez posebne dramaturgije, radnja spota je smeštena na jednom vojvođanskom salašu na kom živi dvadesetak devojaka.
-Ovo se ne može nazvati snimanjem, reč je o čistom hedonizmu za sve nas…užitak koji ćemo pamtiti veoma dugo. Želja je bila da starije generacije podsetimo, a nove upoznamo sa slikama prohujalih vremena koje su obeležile naša detinjstva, da prikažemo romantiku života naših baka. Nismo se ograničavali geografskim podnebljem, želeli smo da sve izgleda internacionalno. Zato smo kostime potražili direktno sa minhenskog Oktoberfesta, rekvizitu iz muzeja, automobil iz Amerike. Samo su lepojke ovdašnje. – kaže reditelj Keki.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Psihoterapeutski tekstovi" Zorana Milivojevića pomažu da bolje razumemo sebe, druge…

You cannot copy content of this page