BG online

Vesti

Serije koje ne treba propustiti na Netflix-u

Mnogo je načina da se opustite kad nakon napornog radnog dana, a jedan od njih je gledanje dobre serije. Da ne biste pogrešili izabrali smo tri popularne serije. Uz savršenu sliku i zvuk možete ih gledati i na Hisense pametnim televizorima koji podržavaju Netflix.

1. The Witcher
Serija snimljena po romanima poljskog pisca Andžeja Sapkovskog vodi vas u čarobni svet epske fantastike. Geralt od Rivije je veštac, odnosno mutant stvoren da se bori protiv čudovišta, a njegova sudbina se prepliće sa čarobnicom Dženifer od Vengeborga i princezom Siri kroz dve sezone ovog magijskog spektakla. Treća sezona stiže ovog leta.
2. Bridgerton
Ova serija je mešavina Downton Abbey i Gosspi Girl, budući da je smeštena u alternativni 19. vek u kojem su pripadnici plemstva u Engleskoj različitih rasa, a njihove spletke prati i opisuje izvesna lejdi Visldaun. Radnja serije tokom dve sezone prati dve porodice i ljubavne avanture njihovih članova koje podsećaju na knjige čuvene spisateljice Džejn Ostin.
3. Stranger Things
Apsolutni hit među mlađom publikom od emitovanja prve sezone 2016. godine. Pratimo avanture grupe dece koje počinju kada jedan od njih nestane, što je praćeno pojavom misteriozne devojčice po imenu Eleven (Jedanaest). Najnoviju, četvrtu sezonu njihove borbe protiv natprirodnih sila moći ćete da pratite već 27. maja.

Više o knjizi suosnivača kompanije Netflix možete pročitati ovde: www.bgonline.rs/proizvod/to-nikad-nece-upaliti-marc-randolph

 

SHOP

Sedam najvećih grehova kroz savremenu psihologiju

By BGonline / 06/06/2022 / 0 Comments

Kada seks postane problem

By BGonline / 23/06/2022 / 0 Comments

Torta bez šećera, brašna, mleka i … bez pečenja

By BGonline / 09/06/2022 / 0 Comments

Promenite misli i emocije kojima sebe sabotirate

By BGonline / 12/06/2022 / 0 Comments

Egzistencijalna teskoba i potraga za smislom

By BGonline / 15/06/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Život na slobodi Knjiga “Padre, idiote!” glumca i pisca Žarka…

You cannot copy content of this page