BG online

Hrana & Recepti

Šampanj piletina (recept)

Šef kuhinje restorana „Konoba kod Goce i Renata“ otkriva nam recept za ovo fantastično jelo.sampanjPiletina

Sastojci:
350g piletine
30g pršute
50g mocarele
0.5 dl šampanjca

Priprema:
Prepržiti piletinu s obe strane. Dodati šampanjac i još neko vreme dinstati piletinu .Preko nje staviti pršutu i mocarelu. Poklopiti tako da se mocarela istopi i servirati uz pomfrit i majonez.

Foto: Nina Nikitović

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA Animirani film "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA"…