fbpx

BG online

Vesti

Sajam obrazovanja EDUfair

Virtuelni događaj 11. marta

Sajam obrazovanja EduFair će ove godine biti organizovan kao virtuelni i interaktivni event 11. 3. 2021. na portalu edufair.rs od 14h do 18h. Jedna od tema ovogodišnjeg sajma biće promene na tržištu rada, ali i u trendovima obrazovanja, koje je su se dogodile usled izmenjenog načina života usled pandemije. Virtuelni EduFair 2021. okupiće više od četrdeset uglednih univerziteta, privatnih škola i škola jezika iz Austrije, Švajcarske, Portugalije, Španije, Belgije, Nemačke, Kanade, Velike Britanije, Grčke, Holandije i Srbije, dok će posetioci ovog virtuelnog događaja koji žele posebno da se informišu o određenim temama u vezi sa obrazovanjem, moći da prisustvuju i stručnim webinarima.

„Za Virtuelni EduFair koristi se platforma koja je namenjena upravo onlajn sajmovima, tako da će posetioci moći da posećuju štandove izlagača, razgovaraju sa predstavnicima obrazovnih institucija putem četa, audio ili video poziva, zakažu lične sastanke, informišu se svemu što ih zanima o studiranju na različitim obrazovnim destinacijama i prate webinare u vezi sa obrazovanjem. Takođe, treba napomenuti da je za razliku od ranijih sajmova, virtuelni EduFair događaj za koji ne morate fizički biti u Beogradu da biste mu pristupili i dobili informacije koje vas zanimaju. To možete uraditi iz bilo kog grada, sve što je potrebno je da u sredu 11. marta posetite sajt edufair.rs i da se registrujete za događaj, koji je apsolutno besplatan, kao i do sada“- objašnjava Veselina Todorova, konsultantkinja za obrazovanje organizatora EduFaira, IntegralEdu koja ističe da ove godine očekuju više posetilaca iz različitih delova Srbije, koji bi ranije morali da putuju da bi posetili jedan ovako veliki sajam obrazovanja.
Posetioci virtuelnog EduFair 2021. dobiće i informacije o aktuelnim popustima i stipendijama za one koji razmišljaju o akademskom usavršavanju u inostranstvu, ali i za porodice koje razmatraju da deca pohađaju inostranu privatnu školu.
„Neki internati nude i do pedeset odsto popusta za školarinu. Kad je reč o privatnim srednjim školama, Velika Britanija ostaje omiljena destinacija za porodice iz Srbije koje planiraju da pošalju decu u inostranstvo, ali smo primetili porast interesovanja i za ostale države Evrope i za severnu Ameriku. Biće i škola koje će predstaviti posebne stipendije za kandidate sa izuzetnim talentima – akademskim, sportskim ili umetničkim“, navela je Todorova i dodala da jedna poseta, u ovom slučaju onlajn sajmu obrazovanja porodicama može da uštedi sate provedene u pretragama po internetu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Ne možemo promeniti svoju prošlost, ali možemo promeniti loša uverenja…
error: