fbpx

BG online

Intervjui

Brak u kojem nema svađa (Ružica i Željko Bebek)

ZALJUBLJIVANJE SVAKOG DANA

Iza njega je 40 godina blistave muzičke karijere i mnogo otpevanih pesama od kojih su neke zlatnim slovima upisane u evergrin jugoslovenske pop rok muzike, ali ono najvrednije što ima su porodica i njegova supruga Ružica. Upoznali su se nakon Željkovih burnih životnih faza, emotivnih razočaranja, poraza, uspeha i padova. Sa mnogo ljubavi u srcu, ali i sa velikim životnim iskustvom prišao je pre nešto manje od dve decenije svojoj sadašnjoj supruzi i od tog trenutka uplovio u svoju najlepšu životnu avanturu.bebek2
Njihova ljubav je i danas snažna kao i na početku zabavljanja. Imaju dvoje dece koja su danas tinejdžeri. Iako je Ružica više od trideset godina mlađa od Željka, njih dvoje se odlično razumeju, funkcioništu kao jedno i gotovo se nikad ne razdvajaju.
-Tek kad sretneš ljubav u životu onda i spoznaš njenu vrednost- kaže Željko Bebek. – Mnogi misle da znaju šta je ljubav, a u stvari nisu je sreli. Ja sam mnogo toga prošao pre Ružice, mnogo žena sretao, puno pesama otpevao i uvek mislio da nemam dovoljno vremena… ili kad ga imam pitao se da li ću uspeti da nađem ljubav, sretnem je negde. Dok nisam sreo Ružicu muzika mi je bila na prvom mestu. Sve drugo mi je bilo manje važno. Ali, od kad je Ružica deo mog života, ljubav je došla na prvo mesto. Sad vidim da su mi pored nje i druge stvari još lepše.bebek
Snaga i energija kojom pleni na sceni, glas koji ga služi bolje nego ikad, sve je to zasluga ljubavi koja ga na svojim krilima nosi- tvrdi Željko Bebek.
– Ne smete nikad izgubiti veru u ljubav, i misliti da vam je vreme prošlo. Ima onih koji se moraju pomiriti sa tim da je nisu prepoznali. Ako je propustiš, nema nazad. Ja sam je prepoznao i napravio sve da osiguram Ružici veru u nas i u našu budućnost. Bio sam u prednosti u odnosu na njenu mladost i neiskustvo, mada znam da joj nije bilo lako da sve to odvaga. Potrudio sam se da je razuverim, a ona je bila hrabra, bez želje za kompromisima. Sve je otpisala i krenula sa mnom. To je ljubav.bebek1
Željko kaže da se Ružica i on nikad ne svađaju. Mogu oko nečega da se ne slože, ali i to prevaziđu kroz razgovor i obostrano razumevanje.
-Niko nikome ništa ne nameće, već je sve u lepom i komotnom odnosu. U osnovi svega je želja da se predaš. Ako se voljenoj osobi predaš, onda nema razloga da bilo šta među vama bude komplikovano. Nemam potrebu da idem negde bez nje. Tokom dana provedem sat, dva na internetu i to je vreme kad sam sam sa sobom. Gledam fudbal sa sinom i ne gledam fashion kanal s njom i svako ima svoj prostor u našoj vezi.
Ono što Željko smatra veoma važnim za svaku vezu je svakodnevni rad na nekim malim stvarima koje će je vremenom učvrstiti.
-Svakodnevno se treba iznova zaljubiti u svoju ljubav, svakog dana imati onaj osećaj kao prvog dana. To možeš sam i da napraviš. Ja to radim i to me je uvelo u neki oblik življenja koji mnogima deluje nestvarno.

B.Gajić

Foto: Sanja Rajković

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
GORKA PILULA ZA SREĆNI ŽIVOT (VIDEO) Psihoterapeut Marko Braković obratio…
error: