BG online

Hrana & Recepti

Recept za musaku od kiselog kupusa (Katarina Petrović, Gatronomad)

Ako vam ne ide od ruke „motanje“ sarme, ovo jelo koje je omiljeno naročito tokom zimskih meseci možete napraviti i na lakši način. Voditeljka emisije „Gastronomad“ Katarina Petrović otkrila nam je kako se priprema musaka od kiselog kupusa.
1 kg kiselog kupusa ribanca
3 glavice crnog luka
500 g svinjskog mlevenog mesa
morska so
biber crni mleveni
2 jaja
2 dl kisele pavlake
1 šolja ulja
voda
Prilog:
200 g palente
200 g krem sira
Propržiti na ulju 2 glavice crnog luka isečena na rebarca. Dodati kupus i dinstati dok ne omekša sa malo vode. U drugoj šerpi propržiti 1 crni luk isečen na kockice i dodati mleveno meso da se proprži. Dodati so, biber, jedno jaje i dobro promešati. Nauljiti posudu i ređati red kupusa, red mesa i red kupusa. Sve to preliti pavlakom i zapeći u zagrejanoj rerni na 200°C 30 minuta.
Skuvati palentu u ključaloj vodi i servirati je uz musaku sa kašikom krem sira.

Kuvanje uz osmeh (Gastronomad)

Život sa napadima panike

By / 06/11/2022 / 0 Comments

Narcisi- zavodljive, manipulativne, usamljene i prazne osobe

By / 09/11/2022 / 0 Comments

Mama, tata, zašto se niste razveli?

By / 04/11/2022 / 0 Comments

Da li antidepresivi utiču na povećanje kilaže, seksualno funkcionisanje i gubitak samopouzdanja?

By / 15/11/2022 / 0 Comments

Život u doba narcisoidnosti, arogantnosti i toksičnosti

By / 20/11/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Recept Tanje Anđelković („Siti i srećni“) Njoj sve ide od…

You cannot copy content of this page