BG online

Lični razvoj

Uspeh se nigde ne služi na tacni

Razvoj duše i život u obilju

Kad naučite kako da koristite prirodne zakone moći ćete da postignete sve što želite, poručuje autorka knjige “Veruj i dobićeš” Melisa Alvarez, profesionalni intuitivni trener, savetnik za duhovni razvoj, medijum i šaptač životinjama sa iskustvom dugim 25 godina. Melisa je do sad pomogla mnogim ljudima da svoj život jasnije sagledaju,uspostave ravnotežu i budu zadovoljni.
-Kad ste usklađeni i jasno vam je kuda idete, kad shvatite ove zakone i sebe, možete dobiti ono za čime tragate. Univerzum vam svakako neće ponuditi uspeh na tacni, već je potrebno i da se sami potrudite. Ali, ako ste voljni da radite na ostvarenju cilja sa pozitivnim namerama, vremenom ćete ga i postići- kaže Melisa Alvarez.

Prirodni zakoni i njihova primena

Možda vas već izluđuje to što dosta radite na nekom cilju, pogotovo što nemate utisak da ste blizu ostvarenja. Razmislite o tome da promenite pristup ili da pustite da prođe vreme, malo da sazri to na čemu radite- savet je Melise Alvarez i kaže da je nemogućnost uspeha u trenutku kad ga vi priželjkujete možda pokazatelj da ono što pokušavate nije najbolje za vas u tom trenutku života.
-Verovatno ništa i ne radite pogrešno, već samo nije trenutak za to. Ponekad ćete morati da ostavite neko vreme to što radite po strani i to je sasvim u redu. Knjiga „Veruj i dobićeš“ objašnjava prirodne zakone kroz pratičnu primenu, a svako poglavlje počinje afirmacijom kojom možete početi dan kako biste se osećali pozitivnije i snažnije.

40 važnih zakona univerzuma

Nije samo zakon privlačenja taj koji vam može pomoći da postignete svoje ciljeve. Njih po rečima Melise Alvarez ima na stotine, a ona je u knjizi „Veruj i dobićeš“ navela i otkrila 40!
-Pokušala sam da odaberem one koji najviše pomažu razvoju naše duše i omogućavaju nam da vodimo život u izobilju i uspehu, a i meni su lično pomogli. Prirodni zakoni će vam pomoći da prepoznate pozitivne mogućnosti u svemu umesto da pretpostavljate najgore ili primećujete ono negativno. U svemu što radite, pa i u svakoj osobi koju upoznajete, ukazuju se lekcije i mogućnosti. Najveći duhovni razvoj dožvljavamo kad prihvatimo ova iskustva i lekcije, kad dopustimo da postanu sastavni deo našeg bića i krećemo se napred kroz pozitivnost zahvaljujući tom iskustvu.
Dok idete ovim putem Melisa kaže da je potrebno da upamtitite 6 stvari:
1. Sami ste odgovorni za svoju energiju.
2. Ako se trudite da nešto postignete u životu, to nešto se takođe trudi da dođe do vas.
3. Najjače veze sa univerzumom se stvaraju kad se potrudimo da budemo jedno s prirodom.
4. Budite prisutni u svakom trenutku svog života.
5. Ljubav je sastavni deo celine.
6. Kad u životu tragate za onim pozitivnim ispuniće vas osećaj mira i doživljavaćete manje briga, borbe i sukoba.
Da biste dobili novi rezultat morate krenuti novim putem, a da biste dobili ono što hoćete važno je da pristanete na promene- poručuje Melisa Alvarez.

Knjigu „Veruj i dobićeš“ po ceni od 950 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Simptomi i ponašanja koje ne smete ignorisati... Za mlade ljude…