fbpx

BG online

Sajam turizma
Vesti

Sergej Ćetković poručuje “Pusti probleme”

Usporite i razmislite šta su vam prioriteti

“Važno je da verujemo da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo da promenimo, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primećujemo ih…”

„Pusti probleme“ je lepršava, optimistična zajednička pesma Sergeja Ćetkovića i grupe Who See (Dejan Dedović i Mario Đorđević, poznatijim kao Deda i Noyz, tvorci hita „Đe se kupaš“) koja je prilično drugačija od svega što je do sad snimio popularni pevač.
Kombinacija pop i hip-hop zvuka pesmi daje retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije i svojim mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje.
-Poruka ove pesme je da na trenutak prekinemo prebrzi tempo svakodnevice, zastanemo i razmislimo o tome šta su nam prioriteti, da se koliko možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme, okružimo se pravim ljudima, uživamo u životu, usporimo i iskoristimo svaki momenat za nešto lepo. Važno je da verujemo da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo da promenimo, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primećujemo ih. Često je lekovito reći “neka ide kako ide, neka bude kako biti mora”, spakovati kofere, isključiti telefone i nekoliko dana odvojiti samo za sebe i drage ljude- kaže Sergej Ćetković i dodaje da je uživao stvarajući ovu pesmu i snimajući spot sa „Who See“. -Verujem da smo napravili kvalitetnu stvar, uz koju će se, ovog leta, plesati na plažama i u klubovima širom regiona i da će ljudi, uz nju, postati vedriji, srećniji i bolje raspoloženi.
Muziku za pesmu “Pusti probleme” radio je Sergej, koji je zajedno sa Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije i reditelj spota Želimir Križov.

Photo: Event Media

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ako želite da postanete novinar kojeg će poštovati, da učite…
error: