BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Soba na točkovima

Novi kamper Crosscamp Lite

Opel Zafira Life će za nekoliko meseci biti dostupna i kao moderan kamper. Stručnjaci iz Crosscampa (brenda grupe Ervin Himer) pretvorili su Opelovu „sobu na točkovima“ u praktičnog pratioca putovanja.
Ima opremljenu mini kuhinju, ormare, šporet i umivaonik idealan za duže odmore. Zahvaljujući visini od 1,99 metara, može čak da pristupi većini javnih garaža. Kamper dug 4,95 m takođe nudi dovoljno prostora za kupovinu, selidbe ili jednostavno za prevoz porodice – uz mogućnost sedenja za do sedam osoba.
Budući da je ugrađena oprema ograničena na minimum, Crosscamp Lite umesto toga ima obilje prilagodljivih mogućnosti skladištenja. Tu spadaju šporet na gas koji se može pomeriti pozadi, prostor za bateriju u dnevnoj sobi i odeljak za gasnu bocu od 1,8 kg. Pored drugih kliznih vrata (standardna oprema) na strani vozača nalazi se uklonjivi kontejner za odlaganje koji se takođe postavlja na zadnji deo vozila.
Novi Crosscamp Lite idealno je opremljen za izlete na otvorenom – i noću i danju. Šporet se može koristiti na otvorenom, dok između prednjih sedišta može da stane 13-litarski mini frižider za osveženje.
Noću se klupa iza prednjih sedišta brzo pretvara u bračni krevet širok kao cela unutrašnjost, tu su još dva kreveta 120 x 200 cm koja se mogu postaviti ispod rastućeg krova. Zaspati i probuditi se uz prelepe poglede moguće je pomoću tri krovna panoramska prozora.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Uspeh je stanje uma Sva poboljšanja počinju s poboljšanjem vaših…

You cannot copy content of this page