BG online

News

Prvih 25 godina Nevernih beba

NA SCENI U PANČEVU SA ANOM SOFRENOVIĆ

„Neverne bebe“ održaće ekskluzivni novogodišnji koncert u pančevačkom Kulturnom centru 22.decembra sa početkom u 20h pod nazivom „Prvih 25…“
Izuzetnu koncertnu godinu u kojoj je širom regiona ovaj bend odsvirao više od 40 velikih koncerata u okviru turneje „Priča o nama“, popularne „Bebe“ će privesti kraju na jednoj od, po sopstvenom priznanju, najomiljenijih scena za nastupe.
-Pančevačkoj publici sa kojom tradicionalno delimo život makar jednom godišnje izvešćemo specijalan repertoar i tako simbolično najaviti obeležavanje naših prvih 25 godina. U Pančevu smo kao kod kuće, to je grad u kojem imamo mnogo prijatelja i atmosfera na kocertima je uvek izuzetno prisna, intimna i emotivna. Interesovanje je ogromno i to nas raduje. Pozivamo sve da dođu i sa nama kroz muziku koju vole proputuju put dug četvrt veka “ – kaže frontmen Milan Đurđević.
Specijalna gošća koncerta biće Ana Sofrenović. Pažljivo čuvana tajna je koju pesmu će iz bogatog opusa „Nevernih beba“ otpevati popularna glumica na sceni sa ovom grupom izuzetnih muzičara.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Dajte muškarcu ono što mu je potrebno i posmatrajte ljubav…