BG online

Lični razvoj

Kad promenite misli, promenićete i svoj život

UPOZNAJTE NOVOG SEBE

“Ovo je knjiga koja će zauvek promeniti vaš život i rezultat toga biće da ćete živeti u novom svetu u skladu s prirodom.“- rekao je dr Vejn Dajer autor bestselera “Promenite misli-promenite život”. On je istražio  na stotine prevoda „Tao te đinga“ i napisao 81 upečatljiv esej o tome kako primeniti drevnu Lao Ceovu mudrost na savremeni svet.
Dr Vejn Dajer je posvetio godinu dana čitanju, meditaciji i proučavanju Lao Ceovih saveta, praktikujući ih svakog dana i na kraju je napisao ove eseje onako kako je osećao da bi Lao Ce želeo da budu predstavljeni.
“Dopustite sebi da budete spontaniji i manje ukalupljeni u svakodnevni život:krenite na put bez prethodnog planiranja. Idite kuda vas vodi vaš instikt. Recite autoritativnom delu sebe da malo predahne. Upoznajte sebe i svet s drugačijom stranom, izgovarajući sledeću afirmaciju: Slobodan sam sa budem ono što sam. Ne moram da živim ni po čijim pravilima i otpuštam potrebu da zakoni usmeravaju moje ponašanje.”- napisao je dr Dajer u knjizi “Promenite misli-promenite život”.
Ovo delo treba čitati polako, jedan esej dnevno, a sasvim sigurno će oduševiti svakog koga zanima kako može da živi srećnijim životom.

Knjigu “Promenite misli-promenite život” dr Vejn Dajera po ceni od 1210 dinara + PTT troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Isporuka na teritoriji Srbije© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
BUGARSKA PEVAČICA SA INTERNACIONALNOM KARIJEROM NASTUPIĆE 10. NOVEMBRA U KLUBU SOUL SOCIETY…