BG online

Lični razvoj

Potresna priča o ljubavi (Mirjana Bobić Mojsilović)

KAKO PONOVO OSVOJITI VLASTITI ŽIVOT?

Mirjana Bobić Mojsilović postala je ekskluzivna autorka “Lagune” čijim će čitaocima posle četiri godine, koliko je prošlo od prethodne knjige, predstaviti novi roman „Tvoj anđeo čuvar“- uzbudljivu, duhovitu i potresnu priču o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života.mira
Ovo je priča o uspešnoj ženi koja ostavljena i usamljena, sreće muškarca koji će je najpre potpuno oduševiti, a zatim pokazati svoje drugo lice – posesivnost i ljubomoru. Ona mu se potpuno prepušta i pada, dok ne odluči da nešto promeni.
Mirjana Bobić Mojsilović je rođena u Beogradu, a završila je Fakultet političkih nauka, odsek novinarstvo. Profesionalnu novinarsku karijeru započela je sa devetnaest godina. Trenutno je kolumnistkinja Večernjih novosti. Radila je i na televiziji kao autorka talk-show emisija. Scenaristkinja je dokumentarne serije o Bjelom dugmetu u produkciji RTS-a. Objavila do sada četrnaest knjiga: deset romana, dve knjige drama, jednu zbirku kratkih priča, dve zbirke kolumni. Bavi se i slikarstvom. Imala je četiri samostalne izložbe slika u Beogradu.

Knjige Mirjane Bobić Mojsilović „Gospodin Pogrešni“, „Muška azbuka“, „Traži me“, „Azbuka mog života“, „Tvoj anđeo čuvar“ i „Dnevnik srpske domaćice“ po ceni od 899 dinara + ptt troškovi (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  ŽIVOT VREDAN ŽIVLJENJA Slavlja unose promenu u našu svakodnevicu i…

  You cannot copy content of this page