BG online

Vesti

Počnite da sarađujete sa svojom kožom

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne neguju svoju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo ovim i sličnim mitovima pozabavili su se učesnici prvog regionalnog NIVEA događaja koji je održan u Zagrebu, na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije.

Moderatorka Aleks Milinković je sa svojim sagovornicama, magistarkom nutricionizma i vlasnicom nutricionističko dijagnostičkog centra Nutrilife Ivanom Barišić, kao i dermatologom Ružicom Jurakić Tončić objasnila šta sve utiče na izgled i zdravlje kože, da problematična koža i akne nisu samo problemi sa kojima borbu vode mladi tokom puberteta i da nečista koža može da se pojavi u bilo kom životnom dobu, u različitim pojavnim oblicima i jednako pogađa žene kao i muškarce.
Bjuti novinarka i influenserka Korana Marović, bjuti urednica „Kosmopolitena“ Slovenija Nataša Mernik i influenserka Mihaela Lakičević iz Srbije prisutnima su otkrile svoje najveće greške kada je u pitanju nega lica, na koji način rešavaju te probleme i kako im je nova DERMA Skin Clear linija za čišćenje lica pomogla da krenu da sarađuju sa svojom kožom i poboljšaju ten.

Nova NIVEA DERMA linija čisti kožu i poboljšava ten za kratko vreme

Tokom dana na koži se sakuplja višak sebuma koji zatvara pore i podstiče razvoj nečistoća. DERMA Skin Clear gel za umivanje dubinski čisti kožu i pročišćava pore, ali i efikasno smanjuje i sprečava da se ponovo jave nepravilnosti.

Clear toner za lice čisti i koži daje dodatnu hidrataciju, bez zapušavanja pora.
• Ujednačava kožu sklonu nepravilnostima
• Hidrira kožu i pomaže u kontroli sebuma
• Formula sa salicilnom kiselinom i niacinamidom
• Veganska formula, bez etil-alkohola

NIVEA DERMA Skin Clear linija, noćni eksfoliator zahvaljujući svojoj visokokoncentrisanoj formuli sa 8 % salicilne i glikolne kiseline u kombinaciji s niacinamidom ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje fleke i sprečava njihov ponovni nastanak.
Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu potrebu, tu je NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća koji smanjuje mitesere i bubuljice, zaglađuje teksturu kože i čisti pore zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

Nove DERMA Skin Clear formule su dermatološki i klinički ispitane kako bi efikasno smanjile i sprečile pojavu nepravilnosti – za čistiji, vidljivo poboljšan ten.

Foto: Petar Santini

 

SHOP

Život razvedenih majki i njihovih sinova

By BGonline / 05/02/2024 / 0 Comments

Osećanja se ne mogu naučiti

By BGonline / 06/02/2024 / 0 Comments

Poremećaj ishrane je psihijatrijska bolest

By BGonline / 04/02/2024 / 0 Comments

Dugotrajna usamljenost

By BGonline / 26/01/2024 / 0 Comments

Kad mozak ubacuje klipove u točkove naših emocija

By BGonline / 30/01/2024 / 0 Comments

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Cirkularna potrošnja je potrošnja budućnosti Na Dan planete Zemlje IKEA…

You cannot copy content of this page