BG online

Vesti

Počinje emitovanje tv serije „Složna braća – The Next Đeneration“

Druga sezona popularne televizijske serije „Složna braća“ premijerno će početi da se prikazuje 4. januara na televiziji Superstar od 21h, svake večeri od ponedeljka do četvrtka, dok će se u repriznom terminu od 8. januara u 20 časova prikazivati na Prvoj TV svake subote i nedelje pod nazivom “Složna Braća – The next Đeneration“.

Iako su se u odnosu na prvu sezonu serije iz 1995. godine, koja je pratila posleratna dešavanja na teritoriji „ničije zemlje“, prilike i okolnosti bitno izmenile, ova nova sezona, sa svojim novim ali i starim likovima, pokazuje da je priroda univerzalnosti međuljudskih odnosa, kao i karakterističan humor naroda i pojedinaca sa prostora bivše Jugoslavije, jedna neprolazna i nepromenljiva kategorija.
Novu sezonu serije “Složna Braća – The next Đeneration“ čini impozantna glumačka ekipa iz regiona, predvođena Natašom Ninković, Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Sergejem Trifunovićem, Zoranom Cvijanovićem, Nenadom Okanovićem, Darkom Ostojićem, Mimom Karadžićem… Kreator i scenarista serije je dr Nele Karajlić uz Srđana Jankovića, a režiju potpisuje Milorad Milinković.
-Ako se publika bude barem upola smejala onome čemu smo se mi smejali tokom snimanja, naša misija će biti uspešna- rekao je pred tv premijeru Srđan Janković, a razgovor sa dr Neletom Karajlićem o seriji “Složna Braća – The next Đeneration“ možete pročitati ovde: Smeh uvek pobedi! Bog ga je dao čoveku kao njegovo najjače oružje

Foto: ETM produkcija

Antidepresivi-lekovi za redukciju straha, anksioznosti i stimulisanje vitalnih funkcija

By BGonline / 19/05/2022 / 0 Comments

Emocionalno zanemarivanje u detinjstvu

By BGonline / 24/04/2022 / 0 Comments

Zgrabi za ruku onog koga voliš, ne gledaj u mobilni, ne čitaj portale, kupuj fenomenalne knjige- to je sreća

By BGonline / 19/05/2022 / 0 Comments

Porodične neuroze i odnosi roditelja i dece

By BGonline / 27/04/2022 / 0 Comments

Mnoge duševne bolesti mogu da se izleče, ponekad čak i uspešnije od telesnih

By BGonline / 11/05/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pomozite detetu da nauči kako da uči Učim da bolјe…