BG online

Sajam tehnike
ZDRAVLJE

Oslobodite se bola i poboljšajte zdravlje uz isceljujuće vežbe kineske medicine

Gram prevencije više vredi od kilogram lekova

Ne postoji ništa što bi nas sigurno sačuvalo od svake bolesti i povrede, ali je mnogo toga što možemo sami uraditi kako bismo preventivno delovali na sopstveno zdravlje. “Gram prevencije više vredi nego kilogram lekova” podseća Stiven Kardoza, autor knjige “Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost” koji je u njoj odabrao i predstavio ove drevne moćne vežbe.
Ove vežbe kao deo životnog stila poboljšavaju zdravlje na mnogo načina. Korisne su u prevenciji mnogih bolesti i delotvorne u njihovom lečenju ukoliko. Preporučuje se da vam postanu zdrava navika i deo svakodnevnog života kako biste uživali u njihovom blagotvornom dejstvu.
-Nemojte sumnjati u njihovu delotvornost zato što su jednostavne. Radite ih dosledno mesec dana i vidite sta će se dogoditi- kaže Stiven Kardoza i dodaje da ako želite da živite dugo i budete dobrog zdravlja, morate “gušiti male vatre pre nego se pretvore u požar koji guta sve pred sobom”. -Uvek radite ono što možete i isceljujte ono što možete isceliti. Možete odabrati vežbe koje će vam pomoći da rešite određeni problem, oslobodite se bola, pregurate dan sa više energije i vitalnosti ili veći broij godina proživite u zdravlju, a neke znakove starenja svedete na minimum ili ih čak preokrenete.

Više energije i vitalnosti

Stiven Kardoza je akupunturolog, herbaslista i instruktor taičija i čigonga.Tokom mnogo godina edukacije je naučio na stotine vežbi i odabrao one kojima će obuhvatiti sve delove tela, kao i one koje se brzo uče i mogu da se nauče iz knjige.
-Možete odabrati vežbe koje će vam pomoći da rešite određeni problem, oslobodite se bola, pregurate dan sa više energije i vitalnosti ili veći broj godina proživite u zdravlju, a neke znakove starenja svedete na minimum ili ih čak preokrenete.
U ovoj knjizi je predstavljeno 88 vežbi koje možete lako da naučite i izvodite. Može da ih radi svako, bez obzira na godine, pol i zdravstveno stanje. Dovoljno je da ih radite po nekoliko minuta svakog dana da biste osetili njihovu efikasnost.
Uz pomoć ovih vežbi možete da: • Poboljšate svoju formu. • Smanjite na najmanju meru ili potpuno eliminišete mnoge znakove starenja. • Uživate u dobrom zdravlju još mnogo godina. • Rešite se brojnih zdravstvenih tegoba. • Poboljšate svoje sportske rezultate i smanjite mogućnost povređivanja pri bavljenju sportom. • Povećate nivo energije i postanete vitalniji. Vežbe su zasnovane na principima akupresure, tai-či-ja, čigonga i taoističke joge, a za svaku od njih dato je lako razumljivo objašnjenje, uputstvo za izvođenje, kao i fizičke i energetske koristi koje ćete imati od nje. Takođe su date i vežbe za neke određene zdravstvene probleme kao što su različite vrste bolova, alergije, nesanica i stres. Ove vežbe su sjajan izbor za prevenciju a neki od zdravstvenih problema navedenih u ovoj knjizi mogu se potpuno rešiti samo ovim vežbama, bez drugih intervencija, dok za neka mnogo ozbiljnija stanja, predstavljaju koristan dodatak drugim terapijama. Možete bezbedno da ih kombinujete s bilo kojim drugim načinima lečenja, kako s konvencionalnom zapadnom medicinom, tako i sa sličnim alternativnim pristupima.

Knjigu “Kineske vežbe za zdravlje i dugovečnost” po ceni od 1160 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ne tretirajte ljubimce kao da su vaše igračke (Maja Volk)…