BG online

News

Online party BGonline-a

Raspevani Deda Mrazevi Željko Vasić i Peđa Filipović

Godinu za nama BGonline je ispratio u društvu divnih saradnika i prijatelja, ljudi koji su 29. decembar proveli uz čitaoce BGonline-a na virtuelnoj online žurci gde se okupilo istovremeno na Facebook-u i Instagramu nekoliko hiljada ljudi. Oni su razgovarali, plesali, pevali, smejali se i razmenjivali sjajnu energiju sa Željkom Vasićem i Peđom Filipovićem koji su tom prilikom bili i zabavni Deda Mrazevi.
Željko i Peđa su podelili poklone čitaocima koje su specijalno za ovu priliku izabrali Eucerin, Plazma, Nivea, Anđeli, Vulkan izdavaštvo,Ribella, Hotel Borkovac iz Rume, Feng shui institut, Wellness akademija Peđe Filipovića i Hedera vita.

Na kauču sa Markom

Ali, naši šarmantni “Deda Mrazevi” nisu bili sami. Te večeri posetio ih je i psihoterapeut Marko Braković koji je na žutom redakcijskom kauču BGonline-a obavio “kratki psihoterapeutski razgovor” sa Peđom i Željkom i poručio čitaocima da je odlazak na ovakve terapeutske razgovore prijatniji od odlaska kod zubara i da ih treba s vremena na vreme sebi priuštiti. Otkrio je i kako funkcioniše “digitalna dijeta” i dodao da je i sam s vremena na vreme zavisnik od društvenih mreža.

Tajna ljubavi

Life&business coach Ana Nadeždić je te večeri pravo iz Italije “sletela” u BGonline i poželela čitaocima mnogo ljubavi, razumevanja i rada na sebi u novoj godini. Peđa i Željko su je vrlo pažljivo slušali dok im je objašnjavala tajnu ljubavi između muškarca i žene i složili se s njom da je za uspešan partnerski odnos potrebno mnogo truda s jedne i druge strane.

Gde stanuje sreća?

Karte sreće Feng shui instituta izvlačili su naši Deda Mrazevi i one su ih podsetile na zahvalnost koju treba da žive svakog dana. Sandra Drinčič ih je uputila u male i velike tajne uređenja prostora i sopstvenih života a čitaoce podsetila na to da pogledaju za početak kako su im složene stvari u plakaru i dodala da je to nepogrešiv pokazatelj toga kakvu “zbrku” nose u sebi i svojoj glavi.

Život je naše ogledalo

Ono na šta će vas BGonline uvek podsećati je da nam život uvek vraća ono što dajemo i da je savršeno ogledalo naših dela. Želite li više ljubavi- dajte više ljubavi, želite li više dobra i sami ga darujte drugima. Ako vam je potrebno razumevanje i poštovanje, onda i sami poštujte i razumite druge. Ako vam je potrebno strpljenje, budite strpljivi s ljudima i poštujte ih.
Dok većina ljudi,brendova,medija,pojedinaca i ostalih koji su aktivni u online svetu uslovljavaju svoje pratioce tagovanjem,šerovanjem,preporučivanjem i sličnim “protivuslugama” kako bi uopšte bili kandidati za nagradu,BGonline ono što ima nesebično deli sa svojim čitaocima. Tako je bilo oduvek,pa i ovog puta. Mi sve što dajemo,dajemo iz srca, bez očekivanja i s radosću. Ispraćamo 2017.godinu s velikim poštovanjem i zahvalnošću našim čitaocima a njihov broj se ove godine merio milionima.

B.Gajić
Foto: Ema Bednarž

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Francuzi kažu da je Srbija treća najpoželjnija destinacija u 2018.…