BG online

Vesti

Odgovorno ponašanje na internetu

Escape Room u Beogradu

Prvi escape room na temu sajber bezbednosti „Izgubljeni IDentitet“ otvoren je za posetioce od 30. novembra do 31. marta 2024. na drugom spratu tržnog centra Rajićeva u Beogradu. Ovo iskustvo će biti u potpunosti besplatno za sve posetioce, jedino je potrebno da zakažu termin.

Nije mali broj korisnika interneta koji su bili napadnuti virusom ili zlonamernim softverom barem jednom, dok jedan procenat njih i ne zna da se tako nešto dogodilo. Escape Room je interaktivno iskustvo, obično fizički prostor, u kojem grupa ljudi radi zajedno kako bi rešila niz zagonetki i zadataka koji će ih dovesti do finalnog rešenja ili ključa za izlazak iz sobe. „Izgubljeni IDentitet“ učesnike vodi kroz scenario koji simulira različite sajber izazove.
Ovo je prvi projekat posvećen bezbednosti na internetu koji na interaktivan način podstiče odgovorno ponašanje i prepoznavanje lične odgovornosti koju svako ima u zaštiti u digitalnom svetu.
Sa željom da obezbedi najbolje moguće iskustvo A1 Srbija je zajedno sa stručnim timom kreirala edukativnu igru u kojoj učesnici timski rešavaju zagonetke, enigmatične slagalice, šifre i situacije u simuliranom virtuelnom okruženju, sa ciljem da otkriju tajnu iza gubitka digitalnog identiteta glavnog junaka. Igra traje 50 minuta, a u njoj može da učestvuje od dve do pet osoba. Poseta ovog Escape Room–a je besplatna, a svoj termin možete da rezervišete putem web stranice.

 

SHOP

Ljubav u zagrljaju manipulatora i inteligencija srca, razuma i duše

By BGonline / 23/01/2024 / 0 Comments

Život razvedenih majki i njihovih sinova

By BGonline / 05/02/2024 / 0 Comments
pixabay.com

Emocionalne prekretnice u srednjim godinama

By BGonline / 21/01/2024 / 0 Comments

Poremećaj ishrane je bolest koju treba na vreme prepoznati i lečiti

By BGonline / 22/01/2024 / 0 Comments

Osećanja se ne mogu naučiti

By BGonline / 06/02/2024 / 0 Comments

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najlepše bajke sveta odvešće mališane na čudesno putovanje u svet…

You cannot copy content of this page