BG online

Vesti

Nostalgija uz hitove Bajage i Instruktora u SAD i Kanadi

Bajaga i Instruktori su se vratili sa koncertne turneje u San Francisku, Torontu, Njujorku i Čikagu pa je tako proslavljeni bend posle četiri godine ponovo obradovao na hiljade svojih obožavalaca koji žive u SAD i Kanadi.


Bajaga i Instruktori su turneju započeli nastupom 11. novembra u San Francisku, u klubu “Roccapulco”. U ovom gradu u koji muzičari sa naših prostora ređe dolaze zbog udaljenosti, zabeležen je rekordno posećen nastup Bajage i Instruktora do sad. Dan kasnije, održali su koncert za pamćenje u Torontu, u dvorani “Phoenix Concert Theathre”.
“Odlična sala, u kojoj su svirali mnogi poznati muzičari, od Džonija Keša do Dejvida Bouvija”, zadovoljno ističe Bajaga.


Drugi vikend započeo je u nedeljama unapred rasprodatom njujorškom “Cutting Room”-u, klubu smeštenom u centru Menhetna koji prima 1200 posetilaca. Suvlasnik ovog kluba je popularni glumac Kris Not, poznatiji kao Zverka iz serije “Seks i grad”. U Čikagu su Bajaga i Instruktori održali dvoipočasovni koncert u “Compass Areni” koji je probudio sećanja na neka davna vremena.
U publici su, na ova četiri koncerta, podjednako uživali i oni koji su rasli uz bezvremenske hitove Bajage i Instruktora, kao i mlađi koji su ih po prvi put uživo slušali. Mnogi od njih srpski jezik ne govore savršeno, ali bez greške su od reči do reči pevali legendarne hitove – “Zažmuri”, “Moji drugovi”, “Plavi safir”, “Samo nam je ljubav potrebna”.

Foto: Mila Bright Photography

 

SHOP

Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

By BGonline / 05/11/2023 / 0 Comments

Kako se može “izlečiti” brak?

By BGonline / 04/11/2023 / 0 Comments

Izlečite i upoznajte svoje strahove

By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

Nije lako živeti sa depresivnom osobom

By BGonline / 07/11/2023 / 0 Comments

Recept za kuvano vino

By BGonline / 03/11/2023 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Priča o životu, lepoti i stradanju Priču o životu, lepoti…

You cannot copy content of this page