BG online

Psihološka prva pomoć

Ne morate da date otkaz ili da se preselite kako biste sledili svoju strast

Objektivno sagledajte svoj život. Na osnovu poslednjih 30 dana na poslu, da li bi vas vaša firma ponovo zaposlila? Da li bi partner bez razmišljanja ostao s vama? Da li bi vaša deca želela da im i dalje budete roditelj? Lak odgovor glasi: „Naravno!” Međutim, to verovatno nije i iskren odgovor.

Nesnađeni u sopstvenom životu

Vaš život možda zvuči kao priča o uspehu, vaši roditelji i prijatelji možda čak misle da držite sve konce u rukama, ali vi imate tajnu: više vam uopšte ni do čega nije posebno stalo. Osećate se nesnađeno u sopstvenom životu. Radije biste maratonski gledali Netfliks nego razmišljali o onome što će biti sutra. To ukazuje da živite na autopilotu.
Pred vama su dva izbora: da idete putem sporog samouništenja ili da se posvetite promeni kursa. Dobra vest glasi da nikad nije prekasno da ponovo pronađete svoju strast i motivaciju. Kao popularni govornik i trener uspeha, Antonio Neves u knjizi “Prestanite da živite na autopilotu” nudi lekcije koje je na svojoj koži iskusio i podseća na to da možete da restartujete svoj život i pronađete ispunjenje baš tu gde se nalazite. Ne morate da date otkaz na poslu ili da se preselite na Bali kako biste sledili svoju strast. Ipak, morate promeniti perspektivu i posvetiti se odvažnom življenju, menjajući pasivnost odvažnošću. Knjiga “Prestanite da živite na autopilotu” (br. strana 219) usmeriće vas ka suočavanju sa surovim istinama o tome gde se nalazite i kako ste tu dospeli, budeći u vama saosećajnost, iskrenost i odgovornost. Nema boljeg vremena od sadašnjeg da ocenite svoj život i položite čvršći temelj za narednih trideset dana. Korak po korak, možete postati aktivan igrač u svom životu i ponovo otkriti sve ono zbog čega ste sjajna osoba.

Knjigu „Prestanite da živite na autopilotu“ po ceni od 950 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Kako žena i muž upropaste svoj brak? (Vladeta Jerotić)

  By / 31/07/2022 / 0 Comments

  Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

  By / 11/08/2022 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By / 05/08/2022 / 0 Comments

  Šta je važno znati o depresiji?

  By / 30/07/2022 / 0 Comments

  Emocionalne navike iz detinjstva upravljaju životom u odraslom dobu

  By / 01/08/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kada je u svojoj 35. godini iscrtala konture „udobnog“ života,…

  You cannot copy content of this page