fbpx

BG online

Vesti

Ne čekajte da oluje prođu, naučite da plešete po kiši

Ema vodi jutarnji program na regionalnoj radio-stanici i posao joj je sve u životu. Na papiru je samo novinarka, ali je neprimetno preuzela uredničku odgovornost. Nikad nije dobila toliko željeno priznanje niti povećanje plate. Nakon šest godina predanosti poslu Ema oseća da se njena strast gasi i razmišlja o svojoj profesionalnoj budućnosti.
Tokom intervjua sa harizmatičnim piscem bestselera odlučiće da se pridruži njegovom projektu, onlajn kursu koji pomaže korisnicima da preurede život. Potrebno je samo da sledi nekoliko jednostavnih koraka kako bi preispitala svoj život i prioritete.
Postepeno počinje da gradi samopouzdanje, upoznaje zanimljive ljude i gleda pozitivno na svet. Ali, hoće li otkriti i šta zaista želi od života?
Ovo je priča glavne junakinje romana „Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“ za koji mnogi koji su ga pročitali tvrde da će vam pomoći da donesete važne odluke u životu.

Menjajte sebe

Ljude ne uznemiravaju događaji sami po sebi, već njihovo viđenje tih događaja, jedna je od istina na koju se osvrnula autorka ove knjige koja tvrdi da možemo promeniti svoj pogled na svet i birati kakav će on biti. Ako ne možemo promeniti druge, možemo promeniti sebe- podsetila je Veronik Masiježak u knjizi „Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“.

Kako da naš svet bude veseliji?

„Ako mislimo da stvari idu u lošem pravcu, naš se mozak usredsređuje na detalje zbog kojih patimo ili nas izvode iz takta. U tom slučaju ćemo čak poverovati da živimo u realnosti u kojoj ništa ne valja. S druge strane, ukoliko želimo da nam se život poboljša, naša svest će se usredsrediti na svaki i najmanji pozitivni element u našem životu. U tom slučaju svet će nam izgledati mnogo veseliji i vedriji. Takav mentalni proces se zove pozitivno razmišljanje…“
Istina je subjektivna i sve zavisi od naše tačke gledišta, a na nama samima je Na vama je da izaberemo viđenje sveta u kojem bismo želeli da se razvijamo.
Roman „Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš po kiši“ pomoći će vam da donesete važne odluke u životu- piše u jednoj od recenzija ove nesvakidašnje knjige.

Knjigu „Ne čekaj da oluje prođu i nauči da plešeš na kiši“ po ceni od 799 din+troškovi dostave možete poručiti putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Da li pokrećete sopstveni posao zbog sebe ili drugih? Koja…
  error: