BG online

Vesti

Nagradna igra: Koji je vaš omiljeni Milka ukus?

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade organizovao je nagradnu igru pod nazivom „Omiljeni Milka ukus koja traje do 23. oktobra 2023. godine, a pobednike očekuju nagrade: 3 egzotična putovanja, 10 Gigatron poklon vaučera i 50 Milka slatkih paketa.  

Svi koji žele da učestvuju treba da do 23. oktobra 2023. kupe bar jednu Milka čokoladu, sačuvaju račun, posete sajt www.omiljenimilkaukus.rs, glasaju za svoj omiljeni Milka ukus i ukucaju brojač računa. Na taj način potrošači će biti u mogućnosti da osvoje neku od nedeljnih nagrada (Milka slatki paket ili Gigatron poklon vaučer), dok je glavna nagrada vaučer za egzotično putovanje.
„Ukus je jedan od najvažnijih kriterijuma za odabir čokolade od strane njenih ljubitelja. Inspirisani time,  odlučili smo da kroz ovu nagradnu igru saznamo koji je to omiljeni Milka ukus ljubitelja naših čokolada i uz to, zajedno sa svima onima koji učestvuju, dođemo do odgovora na pitanje Koji je omiljeni Milka ukus Srbije“, izjavila je Una Lučić, brend menadžerka za Milka tabletne čokolade u kompaniji Mondelēz International i dodala „biće zanimljivo videti da li se ljubitelji Milka čokolade više opredeljuju za neki od klasičnih kremastih ukusa, kao što su noisette ili jagoda, a možda čak pobedu odnese neki od manje uobičajenih ukusa poput suvog grožđa i lešnika ili kombinacija sa keksom.“

 

SHOP

Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

By BGonline / 15/04/2024 / 0 Comments

Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

By BGonline / 04/04/2024 / 0 Comments

Emocionalno nasilje ostavlja trajne psihološke posledice

By BGonline / 11/04/2024 / 0 Comments

Nezadovoljstvo sobom je navika

By BGonline / 29/03/2024 / 0 Comments

Bolest me je osvestila, opametila i mnogo čemu naučila

By BGonline / 07/04/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Iz zdravstvenih razloga sam prešla na biljnu ishranu i zahvaljujući…

You cannot copy content of this page