BG online

Vesti

Nagrada Turistički cvet za Kraljeve čardake, Sunčanu reku, Gold gondolu…

Najbolji u turizmu

Na svečanoj dodeli u operi i teatru Madlenianum, Turistička organizacija Srbije je, nakon više od godinu dana pauze, dodelila nagradu Turistički cvet najboljima u turizmu Srbije za 2021. godinu.
Titulu najbolje turističke organizacije ponela je Turistička organizacija grada Čačka. Najbolja turistička manifestacija je leskovačka Roštiljijada, dok je za najbolju receptivnu agenciju proglašena agencija Kontiki Travel.

Nagrada Turistički cvet za najbolji hotel otišla je na Kopaonik, hotelu Kraljevi Čardaci. U kategoriji ugostiteljski objekat za smeštaj, Turistički cvet ponela je Sunčana reka, dok je za najbolju organizaciju za doprinos unapređenju turizma Srbije proglašena zlatiborska Gold Gondola. Ovogodišnji najbolji pojedinac je Ranko Milanović iz Nacionalnog parka Tara.
Ovogodišnje specijalno priznanje dodeljeno je Poslovnom udruženju hotelsko ugostiteljske privrede HORES i Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija YUTA.
Nagrade najboljima dodelila je direktorka Turističke organizacije Srbije, mr Marija Labović.
Turistički cvet je dodeljen 36. put. Na konkurs se prijavilo više od 70 kandidata. Odluku o dobitnicima nagrade doneo je žiri u sastavu: Prof. dr Slobodan Čerović , dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum, Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja, Ana Emić, novinar u Radio televiziji Srbije, Aleksandra Urošević, član Upravnog odbora Turističke organizacije Srbije, Vesna Zlatić pomoćnik direktora Turističke organizacije Srbije. Deo žirija bila je i onlajn publika, koja je putem sajta turistickicvet.rs preko 20.000 puta glasala za najbolje.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U prodaji su ulaznice za tri hit predstave Beogradskog dramskog…

You cannot copy content of this page