BG online

Lični razvoj

Muškarci vole žene koje vole sebe

Pravila za život voljenih i srećnih žena

Najmudrija žena nikad neće reći da su svi muškarci isti ili „on je fin ali nije fizički moj tip“. Ona neće poželeti da on sazna baš sve o njoj, nikad ga ne pita da li će se čuti sutra ili „kako ću živeti bez tebe?“. Najmudrija žena zna da nikad nije pametno prihvatiti manje od onog što zaslužuje!- napominju autori knjige “Muškarci vole žene koje vole sebe” Stiven Karter, Džulija Sokol u kojoj su izneli niz pravila najmudrijih žena. Voljenih i srećnih.

Kako da muškarac radi kućne poslove?

Pravilo najmudrije žene po rečima ovih bestseler autora kaže da svaki par mora naći način da podeli odgovornost u kući, a ovo su saveti koji pomažu da muškarac obavi deo posla:
1. Ne plašite se da tražite. Ponekad se on ne uključuje jer je zaista smeten, ponekad ne shvata jer misli da očekujete da on pomogne, ponekad se ne uključuje jer to ne vidi kao prioritet, a ponekad se ne uključuje samo zato što je lenj i misli da treba da pitate.
2. Ako automatski ne zna kako i odakle da počne odredite konkretne zadatke.
3. Sklonite se s puta dok on radi i ne ponašajte se kao da ste menadžer, a on smotani radnik.
4. Nemojte ga sažaljevati ili se ljutiti na njega jer ne izgleda radosno i ne zviždi dok radi. Ignorišite bilo kakve njegove grimase.
5. Ne skačite da dovršite poslove umesto njega jer on deluje tako nesposobno.
6. Nemojte mu davati komplimente ali ne upućujte ni kritiku kad nešto ne uradi kako treba.
7. Pokušajte da odredite vreme tokom nedelje za sređivanje.
8. Ne puštajte ga s udice samo zato što vas voli.

Od mita do zablude

Najmudrija žena zna da ćete imati bolju vezu ako izbegavate tradicionalne muško ženske uloge kad je reč o tome šta treba uraditi u kući. Nikad nije mudro osećati neprijatnost kad muškarac sprema večeru.
Mit: Muškarcima morate glumiti majku.
Činjenica: Glumljenje majke je gušenje. Dečacima je potrebna majka, muškarcima je potrebna partnerka.
Mit: Ako je muškarcu stvarno stalo do vas, svoj novac će trošiti na vas.
Činjenica: Ako je muškarcu stvarno stalo do vas trošiće svoju energiju na vas.
Za neke muškarce nema ničeg lakšeg od trošenja novca zarad stvaranja iluzije da su uključeni. Ali, vreme s vama, slušanje, deljenje- to je teško. Svaki muškarac koji se oko toga trudi pokazuje da mu je stalo.
Knjiga “Muškarci vole žene koje vole sebe“ nudi moćne poruke koje govore o tome da trajnost veze zavisi od toga stavljate li sebe na prvo mesto i na ideji da prava ljubav može procvetati samo iz ljubavi prema sebi. U njoj ćete otkriti tajnu za pronalaženje održavanje i izvlačenje najboljeg iz bilo koje veze.  Najmudrija žena nikad ne tretira nijednog muškarca kao da je poslednji niti tretira vezu kao da je njen život.

Knjigu “Muškarci vole žene koje vole sebe” po ceni od 920 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Mobilišite najzdravije snage svoje ličnosti “Ne postoji fizički bol koji…

  You cannot copy content of this page