BG online

ZDRAVLJE

Remont i čišćenje organizma Milovana Miloševića

Svaka izgovorena reč se nalazi u podsvesti, a telo je pamti

U 79. godini je stekao zvanje doktora prirodne medicine, a danas je jedan od omiljenih narodnih lekara o kojem se priča (nedavno je svoje iskustvo lečenja uz podršku Milovana Miloševića podelio sa javnošću Čeda Jovanović). Nesvakidašnji životni putevi, komplikacije koje je imao sa zdravljem, ali i njegovo izlečenje, doveli su Milovana Miloševića (82) u priliku da danas pomaže drugima u tome da promene loše životne navike za koje kaže da su glavni uzrok bolesti.

dr Milovan Milošević/ Foto: Dušan Mićić

Odustanak od operacije

Pre 21 godinu Milovanu je usled zapušenja aorte predložena operacija ugrađivanja tri baj pasa. U tome ga je, kaže, prvo sprečio štrajk medicinskih sestara, narednog dolaska u bolnicu nije bilo slobodnog mesta, a kad je trebalo da iz trećeg pokušaja konačno bude operisan predomislio se i odlučio da uzme svoje zdravlje u svoje ruke i sam se leči.
Pročitao je tad knjigu „Zdravlje za tebe“ o presnoj hrani, pa je počeo sam sebi da priprema hranu, npr. hleb koji se ne peče, počeo je i da sledi Brojsove smernice i pije sok od 5 krtolastih biljaka (cvekla, šargarepa, celer, rotkva i krompir) koje nisu hemijski obrađivane iz zemljista koje nije tretirano veštačkim đubrivom. Na sokovima je bio 21 dan i kaže da su mu i oni pomogli da reši problem angine pektoris i da za sve ove godine nije imao većih problema sa srcem.

„Ništa nije teško ako prelomite u glavi“

Milovan Milošević praktikuje četiri metode čišćenja organizma o čemu je detaljno pisao u knjizi „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“.
Sve metode koje preporučuje je prethodno isprobao na sebi kao što su tinktura gloga, sirup od bobica gloga i ekstrakt od lista i cveta gloga, lek od gloga sa čili paprikom i ekstraktom kaktusa…
U knjizi „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“ nalazi se mnogo recepata, ali i korisnih saveta o tome kako pomoći sebi.
Milovan Milošević kaže da je čovek stvoren da bude biljojed a ne svastojed, da su zubi čoveka predviđeni za žvakanje, a ne za kidanje (mesa) pa je tako on već dve decenije vegetarijanac.
Ništa nije teško ako prelomite u glavi, a sve polazi iz glave- kaže Milovan onima koji se pitaju da li bi „izdržali“ nov način života, a ono što uvek naglašava je da je važno imati pozitivan stav i pozitivne misli, jer kako kaže, „svaka se izgovorena reč taloži u našoj podsvesti, a telo je pamti“.
Milovan Milošević kaže da se najbrže u organizmu regenerišu jetra, kao i sluzokoža u crevima i ustima, da se na svakih 7 godina menja sve u telu o čemu detaljno piše u knjizi „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“.

„Servis: čišćenje organizma“

dr Milovan Milošević i Čeda Jovanović

Sreća je živeti u čistom telu- poručuje Milovan Milošević u svom priručniku „Servis: čišćenje organizma“ iz kojeg možete naučiti kako da budete zdravi, vitalni, srećni i dugovečni. U njoj su sabrana znanja i iskustva naroda i pojedinaca koje je Milovan proučavao tokom 30 godina, odnosno od kada živi zdravim životom i zdravo se hrani.
Knjigu „Servis: čišćenje organizma“ čini program edukacije samolečenja prema knjigama dr Šulca i dr Hilde Klark, vežbe za telo, duhovno čišćenje, disanje, recepti za ishranu i detoks, program ishrane i recepti za pripremju obroka.

Koje povrće je najbolje jesti?

„Prednost kod sezonskog povrća uvek treba dati šargarepi i crnom luku, zatim kupusu i krtolastom povrću, nesoljenom krastavcu, ispred paradajza, paprike i spanaća‚jer sadrže mnogo oksalne kiseline koja može uzrokovati stvaranje kamena u bubrezima, pogotovo ako se ovo povrće konzumira u većim količinama i svakodnevno. Ovo važi i za stari krompir. Beli luk u češnju iseckan ili svež koristiti isključivo kao začin, mladi beli i crni luk se preporučuju za salate…“- piše Milovan Milošević u knjizi „Servis: čišćenje organizma“.

B. Gajić
Foto: YT kanal Dušan Micić

Knjige Milovana Miloševića “Servis: čišćenje organizma“, “Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela” i “Lečenje petrolejom ili gasom za lampe” po ceni od 1980 dinara + troškovi dostave (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 09/05/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Oslobodite se zabrinutosti

  By BGonline / 01/05/2024 / 0 Comments

  Život tinejdžera i depresija u adolescenciji

  By BGonline / 24/04/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 25/04/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Strah je nužan. On signalizira opasnost, štiti nas od lažne…

  You cannot copy content of this page