BG online

ZDRAVLJE

Remont i čišćenje organizma Milovana Miloševića

Svaka izgovorena reč se nalazi u podsvesti, a telo je pamti

U 79. godini je stekao zvanje doktora prirodne medicine, a danas je jedan od omiljenih narodnih lekara o kojem se priča (nedavno je svoje iskustvo lečenja uz podršku Milovana Miloševića podelio sa javnošću Čeda Jovanović). Nesvakidašnji životni putevi, komplikacije koje je imao sa zdravljem, ali i njegovo izlečenje, doveli su Milovana Miloševića (82) u priliku da danas pomaže drugima u tome da promene loše životne navike za koje kaže da su glavni uzrok bolesti.

Odustanak od operacije

Pre 21 godinu Milovanu je usled zapušenja aorte predložena operacija ugrađivanja tri baj pasa. U tome ga je, kaže, prvo sprečio štrajk medicinskih sestara, narednog dolaska u bolnicu nije bilo slobodnog mesta, a kad je trebalo da iz trećeg pokušaja konačno bude operisan predomislio se i odlučio da uzme svoje zdravlje u svoje ruke i sam se leči.
Pročitao je tad knjigu „Zdravlje za tebe“ o presnoj hrani, pa je počeo sam sebi da priprema hranu, npr. hleb koji se ne peče, počeo je i da sledi Brojsove smernice i pije sok od 5 krtolastih biljaka (cvekla, šargarepa, celer, rotkva i krompir) koje nisu hemijski obrađivane iz zemljista koje nije tretirano veštačkim đubrivom. Na sokovima je bio 21 dan i kaže da su mu i oni pomogli da reši problem angine pektoris i da za sve ove godine nije imao većih problema sa srcem.

„Ništa nije teško ako prelomite u glavi“

Milovan Milošević praktikuje četiri metode čišćenja organizma o čemu je detaljno pisao u knjizi „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“.
Sve metode koje preporučuje je prethodno isprobao na sebi kao što su tinktura gloga, sirup od bobica gloga i ekstrakt od lista i cveta gloga, lek od gloga sa čili paprikom i ekstraktom kaktusa…
U knjizi „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“ nalazi se mnogo recepata, ali i korisnih saveta o tome kako pomoći sebi.
Milovan Milošević kaže da je čovek stvoren da bude biljojed a ne svastojed, da su zubi čoveka predviđeni za žvakanje, a ne za kidanje (mesa) pa je tako on već dve decenije vegetarijanac.
Ništa nije teško ako prelomite u glavi, a sve polazi iz glave- kaže Milovan onima koji se pitaju da li bi „izdržali“ nov način života, a ono što uvek naglašava je da je važno imati pozitivan stav i pozitivne misli, jer kako kaže, „svaka se izgovorena reč taloži u našoj podsvesti, a telo je pamti“.
Milovan Milošević kaže da se najbrže u organizmu regenerišu jetra, kao i sluzokoža u crevima i ustima, da se na svakih 7 godina menja sve u telu o čemu detaljno piše u knjizi „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“.

„Servis: čišćenje organizma“

Sreća je živeti u čistom telu- poručuje Milovan Milošević u svom priručniku „Servis: čišćenje organizma“ iz kojeg možete naučiti kako da budete zdravi, vitalni, srećni i dugovečni. U njoj su sabrana znanja i iskustva naroda i pojedinaca koje je Milovan proučavao tokom 30 godina, odnosno od kada živi zdravim životom i zdravo se hrani.
Knjigu „Servis: čišćenje organizma“ čini program edukacije samolečenja prema knjigama dr Šulca i dr Hilde Klark, vežbe za telo, duhovno čišćenje, disanje, recepti za ishranu i detoks, program ishrane i recepti za pripremju obroka.

Koje povrće je najbolje jesti?

„Prednost kod sezonskog povrća uvek treba dati šargarepi i crnom luku, zatim kupusu i krtolastom povrću, nesoljenom krastavcu, ispred paradajza, paprike i spanaća‚jer sadrže mnogo oksalne kiseline koja može uzrokovati stvaranje kamena u bubrezima, pogotovo ako se ovo povrće konzumira u većim količinama i svakodnevno. Ovo važi i za stari krompir. Beli luk u češnju iseckan ili svež koristiti isključivo kao začin, mladi beli i crni luk se preporučuju za salate…“- piše Milovan Milošević u knjizi „Servis: čišćenje organizma“.

B. Gajić
Foto: YT kanal Dušan Micić

Knjige Milovana Miloševića „Servis: čišćenje organizma“ i „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“ po ceni od 1760 dinara + troškovi dostave (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Kako žena i muž upropaste svoj brak? (Vladeta Jerotić)

  By BGonline / 31/07/2022 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By BGonline / 05/08/2022 / 0 Comments

  Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

  By BGonline / 11/08/2022 / 0 Comments

  Šta je važno znati o depresiji?

  By BGonline / 30/07/2022 / 0 Comments

  Emocionalne navike iz detinjstva upravljaju životom u odraslom dobu

  By BGonline / 01/08/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Važna pravila za ekstremno zauzete žene Šta je zaista potrebno…

  You cannot copy content of this page