BG online

Vesti

Na 87. rođendanu dr Milovana Miloševića

Čeda Jovanović kuvao ručak

Poznati doktor prirodne medicine Milovan Milošević proslavio je 16.08. 87. rođendan u svom rodnom mestu Dub kod Bajine Bašte, a za neke od specijaliteta posne trpeze bio je zadužen Čedomir Jovanović koji kaže da je za njegovo ozdravljenje zaslužan Milovan Milošević.

dr Milovan Milošević i Čeda Jovanović/ Foto: Dušan Mićić

Na divnom vidikovcu sela Dub koje se nalazi nedaleko od Bajine Bašte i planine Tare nalazi se porodična kuća dr Milovana Miloševića, sada već čuvena kuća zdravlja gde dolaze po pomoć i podršku oni koji žele da unaprede svoje zdravlje i uz pomoć prirode očiste svoj organizam. Jedan od njih je i političar Čedomir Jovanović koji je ovde našao svoj „drugi dom“ i u znak zahvalnosti dr Milovanu Miloševiću organizovao svečani ručak za njegov 87. rođendan. Čeda je celo pre podne proveo u kuvanju i pripremi ribljih specijaliteta, a zatim se pridružio Milovanu i zvanicama.

dr Milovan Milošević sa suprugom

„Lekari su mi sačuvali život, ali nisu mogli da me postave na noge što je Milovan uradio. Uz njega sam postao svestan sebe, postao sposoban da živim život. Imam 51 godinu i do dolaska ovde nisam znao ni šta se vari u želucu a šta u crevima. On me je osvestio i sad pre nego nešto počnem da jedem prvo razmislim šta je mom organizmu potrebno“- rekao je Čeda koji je kako kaže kod Milovana u Dub došao iscrpljen od bolesti, sa minimalnim kapacitetom pluća, slabog vida i potpuno bez snage. Danas on izgleda i funkcioniše drugačije, a nedavno se Milovanu javio sa mora gde je bez problema ronio i bavio se sportom.

dr Milovan Milošević sa suprugom

Zahvalivši se svima koji su svojim dolaskom ulepšali njegov rođendan Milovan Milošević je nazdravio napitkom od drena, poželeo dobro zdravlje i istakao da je uzrok svih bolesti u greškama koje ljudi prave kada je reč o izboru hrane, ali i u tome što ne čiste svoje emocije.
„Važan je i duhovni život i da očistite ne samo organizam već i emocije i glavu i da se duhovno očistite, jer niko nije stena, svi smo mi emotivni… Molitva smiruje. Uzrok svih bolesti je hrana, a okidač bolesti je stres“.- rekao je dr Milovan Milošević koji je u svojim knjigama „Servis čišćenje organizma“ i „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“ detaljno objasnio na koji način se čisti organizam i zbog čega je to važno uz mnogo recepata i saveta koji čitaocima koriste na putu ka boljem zdravlju.
Zbog velikog interesovanja za ove metode čišćenja organizma i unapređenje zdravlja u hotelu Turist u Bajinoj bašti opremljeni su apartmani u kojima će ubuduće moći da se smeste gosti koji žele da sprovedu čišćenje organizma pod nadzorom medicinskog osoblja i Milovana Miloševića što će po rečima Milana Đurića TO Tara Drina Bajina Bašta doprineti razvoju medicinskog turizma u ovom delu Srbije.

Knjige Milovana Miloševića „Servis: čišćenje organizma“ i „Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela“ po ceni od 1760 dinara (cena za jednu knjigu) + troškovi dostave  možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Kako razmrsiti klupko anksioznosti?

  By BGonline / 31/08/2022 / 0 Comments

  Brinite o sebi kao dobra mama

  By BGonline / 04/09/2022 / 0 Comments

  Emocionalno nezreli ili nedostupni roditelji stvaraju osećaj zanemarenosti kod dece

  By BGonline / 09/09/2022 / 0 Comments

  Kako mršaviti uz pomoć jabukovog sirćeta?

  By BGonline / 22/09/2022 / 0 Comments

  Sa svojom istinom čovek mora da se druži

  By BGonline / 20/09/2022 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Izvođači, kako stići i ostale važne informacije Tradicionalna beogradska manifestacija…

  You cannot copy content of this page