fbpx

BG online

Lični razvoj

Ljubav uvek nađe put

SLOMLJENO SRCE I BRAČNA SREĆA NIKA VUJIČIĆA

Kada pored sebe imate pravu osobu, više ništa nije nemoguće – jer ljubav uvek nađe put. Ovako glasi poruka Nika Vujičića koji je uspeo da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i ostvari samostalan, bogat i ispunjen život. Nik nikada nije dozvolio da ga život porazi, ali posle duge veze koja se završila slomljenim srcem, pomislio je da nikad više neće pronaći pravu osobu sa kojom će deliti život.
Na drugoj strani sveta, Kanae je odrastala u porodici u kojoj je disfunkcionalnost napravila nepremostiv razdor, zbog čega je ona počela da se pita da li je istinski srećan brak uopšte moguć.
Kada su ukrstili životni putevi ovo dvoje ljudi, Kanae i Nik su istog trenutka shvatili su da su sva njihova strahovanja bila uzaludna i da njihovo najlepše putovanje tek počinje.
Puna pronicljivih zapažanja i zabavnih dogodovština protkanih Nikovim neponovljivim životnim optimizmom, ova knjiga predstavlja dragocenu kolekciju praktičnih saveta i iskustava namenjenih svakome ko se ikada zapitao šta je zapravo ljubav.Nik-Vujicic

Knjigu “Ljubav nađe put” po ceni od 799 din+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Serija”OTVORENA VRATA 2” na TV B92 Od 7. decembra gledaoci…
  error: