BG online

Vesti

Kupovina preko interneta sve popularnija u Srbiji

I Goca Tržan voli KupiKupi

Onlajn kupovina u Srbiji je u stalnom porastu, a neke statistike kažu da je svaki treći korisnik interneta imao iskustvo online kupovine i da je mnogima od njih važno da robu ne plaćaju unapred već prilikom preuzimanja. Online prodavnica www.kupikupi.rs koja je otvorena na internet nebu Srbije početkom ove godine postala je za kratko vreme veoma primećen online brend koji svakodnevno posećuju pripadnici svih generacija.
Po uzoru na svetske online prodavnice, online shop www.kupikupi.rs čiji se centralni magacin nalazi u Rumi iz dana u dan puni svoje police najrazličitijim artiklima, od garderobe do dekorativnih predmeta za kuću.
Kreativni tim BGonline-a je organizovao posetu novinara popularnih beogradskih redakcija magacinu online prodavnice www.kupikupi.rs koji se nalazi u Rumi, a u ovoj celodnevnoj shopping avanturi uživala je i pevačica Goca Tržan koja je došla u Rumu sa suprugom i ćerkom.
Goca Tržan ima visoke kriterijume kad je reč o izboru garderobe i tom prilikom se uverila u kvalitet haljina, jakni, majica, pantalona, obuće koje je za sebe izabrala, ali i stekla poverenje u ovaj vid kupvine budući da je upoznala izuzetno profesionalni tim zaposlenih u kupikupi.rs koji isporuku vrše kupcima odmah nakon poručivanja i na raspolaganju su im za sve informacije i reklamacije.
U ponudi na sajtu www.kupikupi.rs nalazi se mnogo artikala popularnih modnih brendova poput Massimo Dutti i Glamourous, do neizostavnih artikala koji su potrebni svakoj ženi (epilatori, pegle za kosu…), preko divnih detalja za uređenje enterijera (slike, lampe, sveće…).
-Priznajem da nisam umela do sad da poručim nešto putem interneta, ali su me divne devojke iz kupikupi.rs obučile za čas. Prvo sam skinula aplikaciju na moj mobilni telefon, a zatim i putem kompjuterna naučila kako da poručim šta me interesuje brzo i lako- rekla je Goca Tržan.

Foto: Dario Konstantinović

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Strah od smrti je veoma važna tema. Svako ko se…

You cannot copy content of this page