BG online

Vesti

Kućni ljubimci, nove zvezde Instagrama

Kako napraviti najbolju sliku?

Bez obzira na to da li ste ljubitelj pasa ili ste ludi za mačkama, društvene mreže su mesto na kojem možete provesti sate gledajući fotografije najslađih životinja. U 2019. godini Instagram je postao glavno odredište za deljenje fotografija kućnih ljubimaca, a usled korišćenja više od 250 miliona haštagova kao što su #dogsofinstagram i #catsofinstagram, teško je izdvojiti se.
Kako bi obeležila predstavljanje jedinstvene Animal Eye AF tehnologije kompanija Sony je objavila listu od pet najpraćenijih kućnih ljubimaca u Velikoj Britaniji. Među njima su samojed – „pas koji se smeje“, mekani crni pomeranac i dva putujuća zlatna retrivera.
Pet najpraćenijih kućnih ljubimaca u Evropi:
• @mayapolarbear (pas – 1,5 miliona pratilaca)
• @zulathepom (pas – 1,1 milion pratilaca)
• @milperthusky (pas – 885,000 pratilaca)
• @wat.ki (pas – 779,000 pratilaca)
• @lozoodisaschina (mačka – 512,000 pratilaca)
Oni se takođe pridružuju Instagram zvezdama kao što su Doli Pajton (Dolly Pawton @dolly_pawton) i Dante Djuk (Dante Duke @danteduke_thecat) koji daju ultimativni vodič kako napraviti savršene fotografije vaše buduće Instagram zvezde.
Od pronalaženja pravih pozadina do obučavanja vašeg psa za poziranje, kompanija Sony vam donosi vrhunski vodič za pretvaranje vašeg kućnog ljubimca u Instagram zvezdu, uz pomoć profesionalnog fotografa za kućne ljubimce Džerara Getingsa (Gerrard Gethings) i kućnih ljubimaca kao što su Doli Pajton i Dante Djuk.
Džerar Getings, fotograf životinjskih portreta, izjavio je:
-Fotografisanje životinja se veoma razlikuje od fotografisanja ljudi. Morate da stvorite okruženje u kojem kontrolišete što više elemenata. Trebalo bi da bude mirno i tiho. Trik je da pridobijete pažnju životinje i zadržite je dovoljno dugo da dobijete fotografiju koja vam je potrebna. Kad je kadar postavljen, često imate samo delić sekunde da biste snimili, tako da je dobar fotoaparat veoma važan. Sve današnje fotografije snimili smo Sony fotoaparatima, koristeći njihovu tehnologiju Animal Eye Auto Focus. Fokus je sve i ova funkcija omogućava fotoaparatu da automatski prati oči životinje, držeći ih u izuzetno oštrom fokusu, što mi dozvoljava da se koncentrišem na dobijanje savršene fotografije.
Stela (Stella) i Lusi (Lucy), čiji je ljubimac Doli Pajton ističu:
-Najbolji savet je da otkrijete pozu u kojoj vaš ljubimac voli da se fotografiše. Kada je Doli bila mlađa, primetili smo da voli da bude na stolu, tako da je to postala njena glavna poza za fotografisanje. Prilikom fotografisanja ubacimo i njenu omiljenu pištavu igračku (malu belu knedlu) koju ima već godinama. Ona će da je pogleda bez obzira na to šta se još dešava – ne znamo šta bismo radili da je izgubimo.
Slatki, drski, šašavi, avanturistički naši kućni ljubimci imaju svoj individualni karakter. Svi znamo koliko su oni posebni, tako da naglasite ono što ih čini posebnim i pričajte njihovu priču.
Stvorite prepoznatljiv izgled ljubimca koji se ističe. Bilo da su to odeća, stilski dodaci ili tematski sadržaji za praznike, ko ne voli dobru promenu kostima? S druge strane, ako to nije stil vašeg ljubimca – budite dosledni njima. Sve je u tome da bude autentično.
Instagram je vizuelna društvena platforma, za koju je ključno stvaranje fotografija koje privlači pažnju i kreiranje sadržaja koji vas navodi da se zadržite. Rekviziti, pozadine, dobro osvetljenje i savršen fokus su neophodni za podržavanje i izgradnju karaktera vašeg ljubimca, kao i stvaranje privlačnih fotografija.
Bilo da je to užina u kafiću, pijuckanje u baru, šetnja obalom ili ušuškavanje na kauču kod kuće, potrebno je izabrati različite pozadine koje donose nešto novo, ali su kompatibilne sa njihovom ličnošću.

Zauzmite pozu

Izaberite najbolje uglove koji prikazuju ličnost vašeg ljubimca i njegove fizičke karakteristike. Što više radite sa svojim ljubimcem, bolje ćete upoznati njihovo najbolje izdanje, da li je to snažan stav koji odiše samopouzdanjem ili trljanje trbuha da bi pokazali svoju razigranu stranu.
Koristite najbolju opremu za stvaranje oštrih fotografija koje ističu svaki centimetar blistave ličnosti i izgleda vašeg ljubimca. Nova funkcija Animal Eye AF fotoaparata kompanije Sony pomoći će vam da snimite vrhunske fotografije svojih ljubimaca, naglasivši lepše detalje i oživljavajući ih na ekranu.

Opis posta

Opisi dodatno mogu pomoći da se oživi ličnost i narativ vašeg ljubimca, pružajući njihovim pratiocima uvid u njihove misli. Duhoviti, zabavni i sarkastični tonovi daju dobre rezultate, u zavisnosti od njihove prirode. U postovima koristite haštagove koji su u trendu da biste obezbedili vidljivost koju oni zaslužuju.
Održavajte isti ton kroz vaše fotografije i tekst da biste stvorili jak identitet koji ljudi mogu jasno da prepoznaju. Takođe, budite dosledni u učestalosti objava, dajući pratiocima često nove informacije da biste zadržali njihovu pažnju.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Uzbudljivi vikendi u Viminacium Nedaleko od Kostolca, na mestu nekadašnje…

You cannot copy content of this page