BG online

Sajam automobila
Lični razvoj

Kristina Kovač- Priča o bezuslovnoj ljubavi

„Volim ga toliko da mi često bude žao što sam ovako matora i izakana, što sam najslađe, najbolje, najdraže i najmaštovitije od sebe već potrošila pre nego što me je pronašao ili što sam ga pronašla“- samo su neki od srcem ispisanih redova na blogu Kristine Kovač„Moje mesto“ kojim je podsetila da prava, duboka, beskompromisna ljubav ipak postoji u ovom sve surovijem svetu gde ovo najuzvišenije osećanje već dugo nije na mestu koje mu pripada

Upoznali su se i zavoleli pre pet godina. Bila je to ljubav na prvi pogled kojoj su se Kristina Kovač i njen partner Danijel Brakus prepustili. Jedno drugo svakodnevno obasipaju pažnjom, ljubavlju i podrškom, i zajedno uživaju u odrastanju Kristinine ćerke Tare. O svojim najtananijim osećanjima Kristina je ispisala divne redove, u slavu ljubavi, njene,njegove, njihove, savršene…

„Volim ga toliko da sklanjam veš sa konopca i imam potrebu da duboko udahnem miris njegove čiste majice, kao da se nikad neće vratiti.
Volim ga toliko da mi bol u želucu prođe kad on spusti dlan na moj stomak.
Volim ga toliko da osetim ponos kad vidim da se oči žena lagano šire u iznenađenju pred shvatanjem da on nije Tarin pravi tata.
Volim ga toliko da se sa njim ponekad osećam kao da sam sama sa sobom.
Volim ga toliko da, sve ovako hipohondrična, za ovih pet godina nijednom nisam imala hrabrosti da za ozbiljno pomislim da rak limfnih žlezda može da mu se vrati.
Volim ga toliko da, čim se približim Zelenom vencu, Brankovom mostu i Savamali, počnem da osećam tinjanje plamena kojim sam cela gorela onog proleća/leta/jeseni/zime kad sam se zaljubila u njega.
Volim ga toliko da mi imponuje što ga mnogi muškarci zamrze kad shvate da je on sve što bi svi muškarci deep down trebalo da budu, a nisu. Jaki.
Volim ga toliko da tugujem zbog toga što ne mogu da ga zagrlim i utešim kad je bio dete, što ne mogu iz nekog sigurnog prikajka da posmatram ceo njegov život do trenutka dok me nije prvi put zagrlio, da gledam kako raste, kako se koprca, buni, samouništava, pati, živi u knjigama, i diše u muzici, tuče, uči, obeznanjuje, zaljubljuje i ludi, zavodi svaku koju je ikad poželeo, ostaje tako prazan a tako pun, kako se preliva…tugujem što mu nisam dečačka simpatija, prva ljubav, prvo žensko koje ga dodiruje, prvi drhtaj, prvi zanos, prva strast.
Volim ga toliko da sam puna zahvalnosti na njemu svaki dan, jer heroji se rađaju retko, i teško ih je pronaći. Zapravo, mislila sam da ne postoje.
Volim ga toliko da mi se o toj mojoj ljubavi pišu pesme, pišu mi se knjige i najljubavnije priče, a ne usuđujem se da se povinujem toj potrebi, jer mislim da nema reči i tonova dovoljno velikih i svečanih.
Volim ga toliko da ga poštujem najviše od svih ljudi na svetu. Od SVIH.
Volim ga toliko da i dalje maštam o tome da mu rodim bebu. Punim 40 za 3 meseca.
Volim ga toliko da me na njega podseća sve od šara koje oblaci naprave na sumračnom horizontu, preko mira nedeljnog jutra, do mirisa dobre klope.
Volim ga toliko da mi za 5 godina nije bio suvišan nijedan trenutak proveden pored njega.Volim ga toliko da se pravim da ga slušam kada postane autističan i dosadan u svojim detaljnim izlaganjima na teme koje me slabo zanimaju, i klimam glavom dok mi u glavi huči gomila glupavih misli.
Volim ga toliko da mi često bude žao što sam ovako matora i izakana, što sam najslađe, najbolje, najdraže i najmaštovitije od sebe već potrošila pre nego što me je pronašao ili što sam ga pronašla.
Volim ga toliko da uživam u tome da zamišljam šta Spomenka razmišlja tamo negde gore, dok gleda sa kakvim čovekom sam završila, da li je sumnjičava i čeka da ipak nešto zasere jer je too good to be true, ili je kapitulirala i spalila svoj priručnik o muškarcima, shvativši da ipak postoji bar jedan izuzetak.
Volim ga toliko da i dalje sanjarim o putovanjima sa njim, o nekom drugom, boljem mestu za nas i našu malu porodicu.
Volim ga toliko da imam detinju fantaziju o tome da smo bogati i da ne moramo ništa da radimo osim da se volimo i volimo Taru i Milicu.
Volim ga toliko da kad se posvađamo zaspim okrenuta i nagnuta ka njegovoj strani kreveta. Da mi se disanje u dubokom snu smiri kad me dotakne.
Volim ga toliko da znam da bi mene i Taru čuvao do smrti.
Volim ga toliko da sam ga naterala da obeća da će me, ako umre prvi, progoniti kao duh dok mu se ne pridružim.
A u stvari ga volim toliko da se nadam da ću otići prva.”

kristina-kovac-1380658469-374639

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ovo je napitak koji je ujedno i savršeno gorivo za…