BG online

Vesti

Ko su žene koje suviše vole?

Dokle ćete se nadati da će se on promeniti?

Psiholog Robin Norvud se svojom knjigom koja je postala svetski bestseler obraća onim ženama koje suviše vole, ali i njihovim partnerima da prepoznaju, razumeju i izmene načine na koje čine svoje dramatične životne greške.
Autorka je sa čitaocima podelila priče i ispovesti žena sa kojima je radila kroz svoj program od deset tačaka, nudeći im šansu za oslobađanje od razarajuće ljubavi.
Ona kaže da žene koje suviše vole mogu da se oporave tek kad nauče da vole sebe.
Proučavajući probleme u ljubavi, vezama i braku, autorka je prikupila i sistematizovala brojne ispovesti žena koje ne uspevaju da se izbore sa izazovima svojih života,
pre svega u emotivnoj sferi.
Uspešne ili manje uspešne žene, majke ili one koje to ne žele da budu, konzervativne ili liberalne, sve one nose neko teško breme unutar sebe koje im ne dozvoljava da u potpunosti iskažu i osete pravu i iskrenu ljubav, ističe Robin Norvud i dodaje da ako ljubav znači patnju, onda previše volimo.
Ova knjiga razotkriva i bol zavisničke ljubavi, a to je ljubav u kojoj žena postaje opsednuta muškarcem koji joj ne može uzvratiti ljubav.

Knjigu “Žene koje suviše vole” po ceni od 900 din+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  "Prvi put sam došao u kontakt sa Anom i njenim…

  You cannot copy content of this page