fbpx

BG online

Vesti

Ko nije voleo taj nije ni živeo

U potrazi za rečenicom koja daje smisao životu

Glavne junakinje romana Mirjane Bobić Mojsilović „Ono sve što znaš o meni” su četiri glumice koje vode potpuno različite živote. Iznenada se spajaju u istoj tački kad dobiju poziv da dođu na snimanje probnih scena za film čuvenog reditelja Borisa Pavlovića.
Nađa, Ana, Jelena i Una u potrazi za jednom jedinom rečenicom koja daje smisao svakom životu, putuju na Sveti Stefan da izgovore monolog svog života. Svoje račune svodi i taj fatalni muškarac, reditelj Boris Pavlović.
Da li je režiranje života ponekad nesebična rabota? Da li laž može biti plemenita? Da li je jedna rečenica dovoljna? I da li, kad lažljivac kaže da laže, on govori istinu, samo su neka od pitanja kojima se bavi ovaj roman. Jer ono što znamo jedni o drugima, uvek je tako malo, samo nekoliko reči, baš kao što kaže pesma Arsena Dedića.
-“Ono sve što znaš o meni” je roman o velikim ljubavima, čežnji, o potrazi za srećom i o gestu koji svakom životu daje novi smisao. Ko nije voleo taj nije ni živeo. Može li jedna rečenica da promeni sve? Naravno da može, jer život je film- rekla je Mirjana Bobić Mojsilović.

Foto: Marija Nisić

Knjigu “Ono sve što znaš o meni”  po ceni od 799 din. + troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  U aktuelnoj situaciji veliki broj roditelja se oseća uplašeno i…
  error: