BG online

Roditeljstvo

Knjiga za svakog predškolca

„Knjiga za svakog predškolca” autora Milice Rakić je sveobuhvatna radna sveska namenjena deci predškolskog uzrasta urađena u skladu sa „Pravilnikom o opštim osnovama predškolskog programa”. U njoj su objedinjeni raznovrsni sadržaji neophodni za savladavanje veština i znanja prilikom pripreme deteta za polazak u školu.
Matematika: sadrži zadatke pomoću kojih će dete steći znanje o odnosima u prostoru, relaciji među predmetima, suprotnostima, veličinama, geometrijskim oblicima i telima, skupovima i nizovima, pisanju brojeva i brojanju. Takođe, dete uz ove zadatke može savladati računske operacije sabiranja i oduzimanja.
Svet oko nas: metodički primerenim, jasnim i sažetim objašnjenjima dete će steći znanje o živoj i neživoj prirodi i njihovoj međusobnoj povezanosti, orijentaciji u prostoru i vremenu, kulturi življenja i odnosu sa drugim ljudima u svom okruženju, razviće svest o sebi i počeće dublje da razmišlja o svetu koji ga okružuje, kao i o svojoj pripadnosti u njemu.
Slova i razvoj govora: svaka stranica sa slovima osmišljena je tako da dete razvija fine grafo motoričke veštine, a zatim i fonološku svest „analiziranjem” i prepoznavanjem slova u zadatim rečima. Dete će se takođe igrati slovima, lepiti i bojiti slova, a posredstvom vežbi sa slovima savladaće čitanje jednosložnih i dvosložnih reči, što je početna i važna osnova za savladavanje naprednog čitanja i povezivanja reči u rečenice.

Knjigu za svakog predškolca po ceni od 1180 din + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Predstavljamo vam recept za pravu “vitaminsku bombu” od svežeg povrća-…

  You cannot copy content of this page