fbpx

BG online

Vesti

Kakvi muškarci plaćaju alimentaciju?

Kad je žena kurva, kad je muškarac peder…

Ona ima opak jezik, jasna je i odmerena (samo se čini suprotno). Njena poetika je ciljana i brutalna i iznova oduševljava svojom direktnošću, duhovitošću i humorom. „Kad je žena kurva – Kad je muškarac peder“ Vedrane Rudan je njena knjiga koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

U svom prepoznatljivom stilu i na duhovit način, uz provokativne naslove ove dve knjige u jednoj, autorka suočava čitaoce sa brojnim problemima koje nosi život i donosi neumoljiv pogled na svakodnevicu, kao i na muškarce i žene.

Ko je kurva, a ko peder?

„Žena je kurva kad ostavi muža zbog drugog muškarca. Žena je kurva kad odlazi frizeru jednom tjedno, kad joj je kosa sjeda, kad odbije kuhati svakodnevno, kad ne vozi djecu u vrtić. Žena je kurva ako se za njega ne dotjeruje, žena koja se dotjeruje nafrakana je kurva. Žene se slikaju gole jer su kurve, žene koje se ne slikaju gole ružne su kurve. Žena je kurva kad je stara. Svaka je stara kurva kad navrši tridesetu. Peder je svaki muškarac koji ne misli da je svaka žena kurva… Peder je onaj muškarac koji vodi djecu u vrtić, a ona je ostala doma, lakira nokte, pijucka kavu. Peder zna uključiti perilicu za rublje, onu za suđe, zna upotrijebiti peglu i promjeniti pelene. Peder plaća alimentaciju i ne misli da tom lovom kurva kupuje seksi rublje. Peder ne voli svoj auto više nego svoju djecu…„Kad je žena kurva, kad je muškarac peder“ moja je jedina knjiga koju neće demantirati vreme. Ostaćemo kurve doveka u svetu u kome se iz dana u dan broj pedera smanjuje- rekla je Vedrana povodom novog izdanje svoje knjige.

Foto: Rino Gropuzzo

Knjigu „Kad je žena kurva – Kad je muškarac peder“ po ceni od 699 din.+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kao i mnogi roditelji koje poznajem imam problem da regulišem…
  error: