fbpx

BG online

Lični razvoj

Kako savladati patnju i bol?

Dobitna kombinacija intuicije i inteligencije

Bilo da je reč o braku bez ljubavi, porodičnim frustracijama, poslu bez perspektive ili drugim razlozima za stres što neminovno uzrokuje i neki zdravstveni problem, većina ljudi se nalazi zaglavljena u rutini, osećaju se izgubljeno i zbunjeno…
Psihološki savetnik će vam najčešće reći da će stvari postati bolje ili gore, a vama preostaje samo da se vratite kući i čekate da se to dogodi. U knjizi “Intuitivni savetnik” doktor medicine Mona Liza Šulc pokazuje kako da kombinujete intuiciju sa inteligencijom u rešavanju primarnih zdravstvenih problema, daje pametna, utemeljena, praktična, direktna rešenja kako da popravite fizički ili emocionalni problem, vezu, stanje na poslu ili u porodici.
Takođe objašnjava kako da se nosite sa mnogim boljkama koje utiču na vaše zdravlje, uključujući umor, alergije, probleme sa kožom, težinom, probavom, depresijom, anksioznošću i još mnogo toga.
Savladavanjem “7 pravila za intuitivno zdravlje” možete naučiti intuitivno da savladate bol i patnju i ostvarite život ispunjen zdravljem i srećom.

Knjigu “Intuitivni savetnik” dr Šulc po ceni od 1240 din.+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Inteligencija tela i čudesna moć ozdravljenja Ozdravljenje umom je moguće,…
error: