fbpx

BG online

Vesti

Kako izgledaju dani dece i mladih bez roditeljskog staranja?

Više od fotografije

Deca i mladi bez roditeljskog staranja na domskom smeštaju žive u ustanovi socijalne zaštite i od marta su pod strogim merama prevencije i imaju ograničeno kretanje. Deo svog vremena usmerili su na fotografisanje različitih elemenata koji su im značajni tokom ove krize i koji im „boje“ dane, kako bi preneli svoja iskustva i drugima van domova.

U Zemoon Klubu (Njegoševa 24, Zemun) je otvorena izložba fotografija čiji su autori deca i mladi bez roditeljskog staranja. Oni su u proteklom periodu fotografisali stvari koje ih okružuju, koje im ispunjavaju vreme i pomažu da izađu na kraj sa epidemijom. Svaku fotografiju prate njihove misli tako da posetioci imaju priliku da zakorače u svet dece i mladih bez roditeljskog staranja. Izložba je otvorena do 25. decembra radnim danima od 13 do 17 časova, u organizaciji CEPORA – Centra za pozitivan razvoj dece i omladine.

Izložba je deo projekta „Slike mog života“, prodajnog je karaktera, a prikupljena sredstva namenjena su daljoj podršci programima za decu i mlade iz sistema socijalne zaštite.

Foto: Lidija Bukvić Branković

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U Kliničko-bolničkom centru "Dragiša Mišović" pušten u rad najsavremeniji Canon…
error: