BG online

Psihološka prva pomoć

Kako da naše emocije rade za nas?

Ovladaj svojim emocijama“ Tiboa Morisa je jedinstvena knjiga, al ii detaljan priručnik koji se detaljno bavi emocijama na svim nivoima i veštinom kako da ih upotrebimo u svoju korist.
Autor knjige je nekad bio izrazito povučen i stidljivost ga je sprečavala da postigne rezultate kakve želi. Kada je odlučio da svoj život posveti ličnom usavršavanju, sve se promenilo. Ovo je njegova priča o tome kako je pronašao radost i put do uspeha. To bi mogao da bude obrazac i preobražaja drugih ljuidi jer ovaj praktičan program omogućava da ovladamo svojim emocijama, pogotovo ako smo skloni negativnom razmišljanju.
Aleksandra Čabraja koje je prevela ovu knjigu je rekla da je ostavila snažan utisak na nju:
„Emocije igraju ogromnu ulogu u našem životu. One nas mogu učiniti srećnim ili očajnim. Često je od onoga što nam se objektivno dešava važnije kako mi subjektivno reagujemo na to. Međutim, emocije često doživljavamo kao nešto izvan naše svesne kontrole, nešto što nam se dešava mimo naše volje ili čak uprkos našoj volji. Ipak, svi smo svesni da se emocije veoma često i ponekad prilično brzo menjaju. Zapravo, jedna od najizrazitijih odlika emocija je upravo njihova promenljivost i nestalnost. Ova knjiga nas uči kako da svoje emocije menjamo i usmeravamo u skladu sa svojim potrebama i željama.“
Razumevanje kako funkcionišu negativna osećanja i emocije samo je prvi korak. Potom moramo da naučimo kako da reprogramiramo te emocije i preobratimo ih. Ova knjiga će vam pomoći da naučite jednostavne strategije kako da se izborite sa emocijama, kako da postignemo da naše emocije rade za nas, formulu za reprogramiranje našeg uma, a uz sve to se dobija i radna sveska uz koju se sve ovo lakše savladava.
Budući da se godinama bavi samousavršavanjem i opčinjen je moćima uma, lična misija Tiboa Morisa je da pomogne ljudima da razumeju svoj puni potencijal i dostignu više nivoe ispunjenja i svesti.

Knjigu „Ovladaj svojim emocijama“ po ceni od 899 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  Život sa strahom od gubitka kontrole i razuma (dr Irena Đorđević)

  By BGonline / 09/09/2023 / 0 Comments

  Vodič za upotrebu soka od celera

  By BGonline / 07/09/2023 / 0 Comments

  Detoks tela, uma i emocija

  By BGonline / 10/09/2023 / 0 Comments

  Kada seks postane problem

  By BGonline / 30/08/2023 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 04/09/2023 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ljubav mi daje snagu, a kad me mrze ja sam…

  You cannot copy content of this page