BG online

Lični razvoj

Kako biti sam svoj gazda?

Najjači si kad si svoj

Kako planirati svoje finansije, biti sam svoj gazda, eliminisati strah od uspeha i neuspeha, poslovati po svojoj meri, stvoriti brend i ugled, a pre svega pomeriti se sebi s puta, neke su od tema o kojima će govoriti Kristina Ercegović (uspešna preduzetnica, edukator, spisateljica, autorka knjiga „Sam svoj gazda“,“Najjači si kad si svoj“, urednica portala www.zeneinovac.com) na online radionici „Najjači si kad si svoj- Kako biti sam svoj gazda?“ koja će se održati 11.6. od 20h do 22h.

Da li ste rob svog posla?

Tokom interaktivne radionice polaznici će dobiti mnogo korisnih i odmah primenjivih saveta i alata za svoj biznis, kao i za lični rast i razvoj, a naučiće i kako da njihova firma ne bude ono što su oni. Online radionica je po rečima Kristine Ercegović namenjena preduzetnicima koji ne žele da budu robovi svog posla.
„Bildovanje biznisa“ jedna je od najpopularnijih radionica Kristine Ercegović namenjena onima koji su pred burn out-om i ne žele više da budu robovi svog posla o čemu će takođe govoriti na online radionici „Najjači si kad si svoj“ (budi sam svoj gazda).
-Naša firma je često odraz nas samih, u nju su utkane naše vrednosti, ona je naša „beba“, često se i identifikujemo s njom i ulogom preduzetnika, ali radimo previše U biznisu, U operativi, a premalo NA biznisu. Mnogima je teško da to razdvoje, pa se ponekad pitaju ko su oni bez svog biznisa. Najčešći uzroci propasti biznisa su preduzetnikov način razmišljanja/mindset i cash flow. Pitanja koja je dobro da sebi s vremena na vreme postave su: šta sve znamo da radimo, a šta volimo da radimo, šta je nama važno, do čega nam je stalo, šta nama ima smisla, šta bismo radili da ne moramo da radimo, zbog čega smo uopšte pokrenuli svoj biznis, na koji način razgovaramo sa sobom, znamo li da smo dovoljno dobri, znamo li svoje vrednosti, da li ako u nečemu ne uspemo znači da smo neuspešni, kako doživljavamo novac, koja su naša ograničavajuća uverenja o novcu i bogatašima…- otkriva Kristina Ercegović čiju će online radionicu moći da prate i u njoj učestvuju preduzetnici i oni koji planiraju da krenu preduzetničkim vodama, iz celog regiona, Evrope i sveta. Radionica je interaktivna i tokom nje će Kristina odgovarati i na pitanja učesnika.

Cena online radionice je 30e.

Prijavljivanje i rezervisanje online ulaznica (cena 30e) putem mejla: bgonline.radionice@gmail.com. Kontakt +38166060820

Ko ste vi bez vaše firme?

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Retroaktivna ljubomora Petar se oženio drugi put u svojoj četrdesetoj…

You cannot copy content of this page