BG online

Vesti

Kad volimo ono što radimo možemo da menjamo svet (Maja Rakovic, Naxi radio)

Naxi radio je proslavio 23. rođendan velikom žurkom u hotelu Radisson Blu Old Mill sa više od 350 gostiju, među kojima su bili Boris Novković, Ana Stanić, Žera iz Crvene Jabuke, Željko Samardžić, Goca Tržan, Frajle, Neverne bebe, Knez i mnogi drugi. Žurke i proslave Naxi radija su odavno poznate kao glamurozne i najveselije zabave, pa je tako bilo i ovog 29. novembra.

– Svake godine, moja sreća je sve veća, a vas – naših prijatelja je sve više, zbog čega sam ponosna. Ovo su magične večeri kad se svi okupimo kako bismo proslavili naše poslovne uspehe, ali i kako bismo se podsetili koliko su prijateljstva važna i kako kad volimo ono što radimo možemo da menjamo svet. Mi to radimo već 23 godine, svakog dana- rekla je vlasnica Naxi radija Maja Rakovic i istakla da Naxi spremno ulazi u digitalnu eru medija.
Posebno iznenađenje je bio koncert Kikija Lesendrića i Pilota, koji su na oduševljenje prisutnih izveli neke od najvećih hitova: “Kada sanjamo”, “Slučajno”, “Još jedna pijana noć”, „Leto je“, „Kao ptica na mom dlanu“…
Za sjajnu atmosferu i muziku bio je zadužen “Bla bla bend”, dok su se tokom večeri na bini smenjivali i poznati pevači kako bi izveli svoje najpoznatije pesme. Rođendanska torta tradicionalno je ispraćena pesmom Zdravka Čolića “Malo pojačaj radio”, a slavlje se odužilo do duboko u noć.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Energije i pogledi u raskoraku Žarko ulazi u kuću posle…

You cannot copy content of this page