fbpx

BG online

Lični razvoj

Izborite se sa pritiscima, pretvorite umor, stres i strah u snagu i ljubav

Ako ste umorni od ritma koji vam nameće život, ako su vam preko glave zamorni ljudi koji vam oduzimaju energiju, ako više ne možete da živite od mobilnih telefona, elektronskih poruka, loših vesti i agresivnih reklama “Pozitivna energija” je prava knjiga za vas!
Autorka knjige “Pozitivna energija” je psihijatar Džudit Orlov i u njoj nam daje deset izuzetnih saveta za preobražavanje umora, stresa i straha u energiju, snagu i ljubav.
Dr Džudit Orlov je pionir na polju energetske psihijatrije, osmislila je način kako da vam pomogne kada se osećate iscrpljeno i bez snage, a ne spasavaju vas dobar san, izlazak ili mirno veče kod kuće. Knjiga će vam pružiti savete kako da probudite svoju uspavanu energiju, izborite se sa spoljnim pritiskom ljudi, medija, države i moćnih korporacija. Naučićete kako da umor, stres i strah koji vam se neprimetno gomilaju usled modernog načina života, pretvorite u životnu snagu, dobro raspoloženje, ljubav prema sebi i drugima i pre svega u zadovoljstvo životom koji živite.
Ovih 10 strategija se kreću od potpuno očiglednih, poput otkrivanja sopstvene vrednosti i usvajanja ishrane koja stvara zdravu energiju, do onih manje uočljivih, poput shvatanja da nesvesno preuzimamo emocionalni teret drugih ljudi. Na kraju svakog poglavlja nalaze se intervjui dr Orlov sa uticajnim ljudima, koji su podelili svoje tajne o tome kako koriste određene savete da bi proizveli više energije.

Knjigu „Pozitivna energija“ Džudit Orlov po ceni od 1099 din. + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Očistite prašinu sa svog kaputa i krenite dalje… Bili smo…
  error: