fbpx

BG online

Vesti

Ispovest princeze Dajane

Iznenadna i tragična smrt princeze Dajane navela je svet da se zapita koliko je ova jedinstvena žena značila svima. Novo izdanje njene životne priče koje uključuje i Dajanina sećanja, kao i nove detalje o događajima povezanim sa njenom smrću dirljivo pojačava utisak koji je ostavila u srcima mnogih ljudi.

Nikad pre nijedan član najužeg kruga kraljevske porodice nije govorio tako iskreno i surovo o svom nesrećnom braku, odnosu sa kraljicom, neverovatnom životu u kući Vindzora, svojim nadama, strahovima i snovima. Od bajkovitog venčanja i rođenja sinova do zapanjujuće propasti braka, Dajanin blistav ali tragičan život opčinio je milione ljudi. Uprkos tragedijama, bolestima i depresiji, ona nikada nije posustala u svojoj posvećenosti manje srećnima, kao ni u rešenosti da obezbedi bolji život sebi i svojim sinovima. Čitajući ovu upečatljivu knjigu, u kojoj autor Endru Morton razmatra Dajanino nasleđe i njen značaj u okvirima moderne kraljevske porodice, najbliže ćemo prići njenoj autobiografiji – trajnom i moćnom svedočanstvu o njenom duhu i hrabrosti.
Bestseler „Dajana: Njena ispovest“ sa senzacionalnim materijalima iz neobjavljenih intervjua i novim saznanjima o njenom životu i tragičnom kraju provela je pedeset osam nedelja na listi bestselera, prevedena je na 35 jezika i nadahnula je više filmova, dokumentaraca i komentara o kraljevskoj porodici.

Uverljiv, intrigantan, ali i uznemirujući portret „poslednje ikone XX veka“, biografiju „Dajana: Njena ispovest“ po ceni od 1099 din. možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

  Bolesti duše se pojavljuju kad ljubav pretvaramo u vezanost, a zatim u strast (S.N. Lazarev)

  By BGonline / 20/11/2021 / 0 Comments

  Mudrosti Vladete Jerotića o ljubavi, braku, menjanju sebe, životu, veri, krivici…

  By BGonline / 08/11/2021 / 0 Comments

  Zašto jedemo i kad nismo gladni?

  By BGonline / 09/11/2021 / 0 Comments

  Samo se triput voli

  By BGonline / 16/11/2021 / 0 Comments

  Recept za musaku od kiselog kupusa (Katarina Petrović, Gatronomad)

  By BGonline / 06/11/2021 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Institut za studije kulture i hrišćanstva i Dom omladine Beograda…
  error: